Pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Noob Zone (/Forum-Noob-Zone-59) +------ Wątek: Pomoc (/Temat-Pomoc-17559) |
Pomoc - firzen96 - 04-12-2010 11:12 Na ostatnim restocku miałem pewien problem. Używam grease monkey i extreme redeemer. Otóż zamawiając przedmiot wszystkie dane zostały uzupełnione lecz kiedy kliknąłem redeem pokazywał się komunikat "select your country". Po ponownym wybraniu kraju i kliknięciu redeem teraz pokazał mi się komunikat "write your number". Znów uzupełniłem numer po czym pokazał się komunikat "select your country" i tak w kółko. Liczę na pomoc. Jeśli wątek został napisany w złym dziale proszę o przeniesienie. RE: Pomoc - cinexik - 04-12-2010 14:46 Może źle wpisywałeś numer telefonu? Gdzie zamawiałeś, do PE czy PL? RE: Pomoc - firzen96 - 04-12-2010 14:56 (04-12-2010 14:46)cinexik napisał(a): Może źle wpisywałeś numer telefonu? myśle, że był dobry RE: Pomoc - Nayare - 04-12-2010 14:56 Primo; wyczysc ciasteczka na ptzplace i symulatorach, ktore uzywales (ctrl + shift + delete // pokaz informacje o stronie -> bezpieczenstwo i manualnie je usun). Secundo; wgraj skrypt jeszcze raz i sprawdz czy na ptzplace.eu dziala. Trio; powodzenia RE: Pomoc - firzen96 - 04-12-2010 14:59 (04-12-2010 14:56)Nayare napisał(a): Primo; wyczysc ciasteczka na ptzplace i symulatorach, ktore uzywales (ctrl + shift + delete // pokaz informacje o stronie -> bezpieczenstwo i manualnie je usun). Secundo; wgraj skrypt jeszcze raz i sprawdz czy na ptzplace.eu dziala. Trio; powodzenia Dzięki, wszystko znów śmiga 2 plusik |