Moja pierwsza strona internetowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Moja pierwsza strona internetowa (/Temat-Moja-pierwsza-strona-internetowa-174962) |
Moja pierwsza strona internetowa - Ewcia6000 - 20-12-2022 00:14 Cześć wam. Szukam dobrego hostingu i domeny. Moja pierwsza strona. RE: Moja pierwsza strona internetowa - PremAccHack - 20-12-2022 06:19 (20-12-2022 00:14)Ewcia6000 napisał(a): Cześć wam. Szukam dobrego hostingu i domeny. Moja pierwsza strona. Darmowy Ct8.pl RE: Moja pierwsza strona internetowa - itmaster - 20-12-2022 13:12 A strona to ma być jakiś własny Landing page, czy bardziej blog na Wordpressie? RE: Moja pierwsza strona internetowa - wrzochal11 - 24-12-2022 12:17 Polecam seohost. Korzystam od lat i jestem zadowolony. Atrakcyjne ceny, super kontakt i obsługa klienta. Mogę podesłać na priv kod rabatowy. RE: Moja pierwsza strona internetowa - buciu52 - 26-12-2022 21:37 Również korzystam z seohost od dłuższego czasu i jestem zadowolony. RE: Moja pierwsza strona internetowa - naki27 - 27-12-2022 14:05 Wiele hostingów mogłabym odradzić. Ja osobiście teraz korzystam z LH i jestem mega zadowolona. Nie ma z nim problemów, awaria mi się jeszcze nie zdarzyła, podobno kontakt jest spoko, ale ja nie miałam jeszcze potrzeby z niego korzystać. Postawiłam na nim kilka stron i z żadną nie ma problemu. W tej najbardziej polecanej opcji (kiwi) na spokojnie zmieścisz więcej niż jedną stronę WordPress (ja mam stronę i multisite). Ogólnie w rankingach też ma dobre oceny, dlatego go wybrałam. No i jest to polska firma, jeśli ma to jakieś znaczenie. Oczywiście, jak każdy zadowolony klient mogę podrzucić na priv kod rabatowy. RE: Moja pierwsza strona internetowa - Ewcia6000 - 27-12-2022 14:29 (27-12-2022 14:05)naki27 napisał(a): Wiele hostingów mogłabym odradzić. Ja osobiście teraz korzystam z LH i jestem mega zadowolona. Nie ma z nim problemów, awaria mi się jeszcze nie zdarzyła, podobno kontakt jest spoko, ale ja nie miałam jeszcze potrzeby z niego korzystać. Postawiłam na nim kilka stron i z żadną nie ma problemu. W tej najbardziej polecanej opcji (kiwi) na spokojnie zmieścisz więcej niż jedną stronę WordPress (ja mam stronę i multisite). Ogólnie w rankingach też ma dobre oceny, dlatego go wybrałam. No i jest to polska firma, jeśli ma to jakieś znaczenie. napisałam na PW Dziękuję wybrałam lh.pl hosting i stronę. Teraz zacząć budowę strony. Moja pierwsza strona internetowa - MaLiN - 16-01-2023 22:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |