![]() |
Kolejny nudny dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kolejny nudny dziennik (/Temat-Kolejny-nudny-dziennik-174793) |
Kolejny nudny dziennik - warchlak95 - 09-11-2022 23:48 Hej! Przez internet zarabiam już jakiś czas, ale z racji pracy zdalnej i mnóstwa wolnego czasu postanowiłem poszukać czegoś ciekawego. Przeglądając pocztę - dokładniej folder SPAM ![]() Dziennik zakładam celem motywacji oraz systematyczności - tu mam na myśli minimum 100 dziennie (zajmuje mi to teraz około 30 minut klikania + kilka zielonych na inwestycje) więc myślę, że jak na godzine klikania w komputer nie jest chyba źle. O tyle fart, że strona wypłaca od kilku lat więc myślę, że za 5 dni rozczarowania nie będzie. Przekopałem internet wzdłuż i wszerz w przeciągu kilku lat i jeszcze nie spotkałem się z żadną podobną stroną. Dodatkowo pracuje na etacie, mam małe problemy finansowe więc będę starał dawać z siebie ile tylko się da. Młodość ma swoje prawa, ale ja poleciałem aż za bardzo. Młody - głupi ![]() Po trzecie primo - bazowałem teraz na full pasywnej pracy - można powiedzieć, że podjeżdżało to pod CPA - ale nie takie typu zarejestruj się tu, podepnij kartę tu. Może administracja z programów partnerskich mnie znienawidzi, ale jest kilka sposobów na banalne wbijanie sobie leadów ![]() ![]() Apropo trzeciego primo - full pasyw - poświęcałem na to jakies 1.5-2h dziennie w tamtym miesiącu, zgarnąłem około 1000$ i przestałem bo znalazłem właśnie ten "główny" sposób. Jednak na próbę zajrzałem tam tydzień temu na godzinkę i ku mojemu zaskoczeniu dalej wszystko fajnie bangla, po niespełna kilku dniach, max tygodniu mam ok 10 dolków + spodziewam się na koniec miesiąca - podkreślam - pasywnie - około 40-50 przy jednorazowym nakładzie pracy godzinki oraz zainwestowaniu 6-10zł (nie pamiętam dokładnie). Troche sie rozpisałem, mam głowę pełną pomysłów, chciałem zacząć coś z Polską afiliacją, ale jeśli działa wszystko i ma się dobrze to będę napieprzał tu, gdzie zarobki liczone są w $ nie w PLN - inaczej się na to patrzy ![]() W razie jakichkolwiek pytań - zapraszam do kontaktu. Poniżej aby nie być gołosłownym wrzucam screen - dzisiejsze pierwsze źródło. Nie jest to rekord jak wczoraj, ale też się cieszę ![]() Rozważam też zatrudnienie kompetentnej osoby do tego pasywnego źródełka, ale nie wybieram daleko w przyszłość. Jak to mówią teraz - oktagon zweryfikuje Miłej nocy, pozdrawiam ![]() ![]() RE: Kolejny nudny dziennik - ShuQi - 10-11-2022 08:51 Prócz tego że masz nowe konto, gdzie pasywnej pracy zarobiłeś 1 000$ i łatwości wbijaniu leadów, przez którą nienawiść administracji rośnie każdego dnia oraz finalnemu --> "Zapraszam do kontaktu" to czym się zajmujesz? ![]() ![]() ![]() RE: Kolejny nudny dziennik - itmaster - 10-11-2022 09:23 Nie musi być nudny dziennik, jeśli będziesz ciekawie pisał ![]() Powodzenia w prowadzeniu, będę obserwował. RE: Kolejny nudny dziennik - warchlak95 - 10-11-2022 11:19 (10-11-2022 08:51)ShuQi napisał(a): Prócz tego że masz nowe konto, gdzie pasywnej pracy zarobiłeś 1 000$ i łatwości wbijaniu leadów, przez którą nienawiść administracji rośnie każdego dnia oraz finalnemu --> "Zapraszam do kontaktu" to czym się zajmujesz? Jeśli dobrze zrozumiałem co masz na myśli - nie jestem żadnym administratorem, nie działam w PL tylko poza ![]() A Ciebie to kojarze z czasów ew jeszcze(o ile nadal tego nie robisz) z discorda ![]() Też miałem epizod z tym związany jednak na dłuższą metę szukałem czegoś bardziej "rozsądnego" no i chyba znalazłem. Karty mają przyjść lada dzień - jednak tutaj do Was pytanie. Jak taką karte gc "przerobić" w hajs? W sensie jeśli to będzie z kodem cvc? ccv? Jeśli przekręciłem to mnie poprawcie - jeśli takowy się pojawi to lajtowo, jeśli będzie bez kodu to jedynie mogę nią zrobić zakupy? Bo nigdzie jej nie dodam? Przykładowo do paypala lub revo RE: Kolejny nudny dziennik - warchlak95 - 10-11-2022 16:34 Kolejna karta zlecona, 3-4 godzinki mi to zajęło. Ponawiam pytanie z posta wyżej - jeśli ma ktoś doświadczenie w wypłacaniu kart - podbijcie na pw ![]() ![]() Miłego długiego weekendu, wrzucam w linku bo niestety zdjecia sie nie wyswietlaja :/ https://zapodaj.net/6527826ed73c6.png.html RE: Kolejny nudny dziennik - warchlak95 - 10-11-2022 21:27 Nie wiem czy można swój dziennik spamować, ale dostałem właśnie pierwszą kartę, którą od razu wykorzystałem. Także pytanie z poprzednich wiadomości już nieaktualne. Siada jak należy - czekam na kolejne po weekendzie ![]() ![]() RE: Kolejny nudny dziennik - hufsmoke - 10-11-2022 23:05 No a kiedy zdradzisz coś więcej? Chociażby jak z legalnością tego co robisz RE: Kolejny nudny dziennik - warchlak95 - 10-11-2022 23:54 (10-11-2022 23:05)hufsmoke napisał(a): No a kiedy zdradzisz coś więcej? Kaczki kradną to i my kradniemy ![]() Można powiedzieć, że to taki greyhat - nie kradniesz, nie wymuszasz siopy, ale z drugiej strony jesteś spokojny ![]() ![]() RE: Kolejny nudny dziennik - hubson16 - 11-11-2022 16:58 Powiedzenia. Też chciałbym taka kasę robić nie na głównym zarobku xd RE: Kolejny nudny dziennik - xdax1 - 11-11-2022 18:38 To czemu ta strona to taki sekret, skoro nie w PL? |