Odblokowanie konta fb bez numeru telefonu ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Odblokowanie konta fb bez numeru telefonu ? (/Temat-Odblokowanie-konta-fb-bez-numeru-telefonu-174756) |
Odblokowanie konta fb bez numeru telefonu ? - detalek.2010 - 31-10-2022 13:23 Fb zablokowało mi jedno stare konto na fb, które było zarejestrowane na nieaktualny już numer telefonu. Kiedyś pamiętam były opcje weryfikacji przez wskazywanie znajomych, a teraz jedyna to kod sms na ten nieistniejący numer. Dostęp do maila posiadam, konto było cały czas użytkowane z jednego IP i przeglądarki i jest na nim realne zdjęcie profilowe. Ktoś zna jakieś furtki na odzyskanie konta ? RE: Odblokowanie konta fb bez numeru telefonu ? - Koniu086 - 01-11-2022 08:13 Dokument tożsamości ? RE: Odblokowanie konta fb bez numeru telefonu ? - detalek.2010 - 01-11-2022 09:47 Ostatecznie będę próbował tak, chodź nie wiem gdzie jest opcja przesłania takiej korespodencji RE: Odblokowanie konta fb bez numeru telefonu ? - marcel_kk - 01-11-2022 14:28 Facebook ostatnimi czasy przeprowadził jakas akcje weryfikacyjna kont. Dalej jest opcja na potwierdzenie poprzez 3 znajomych: RE: Odblokowanie konta fb bez numeru telefonu ? - detalek.2010 - 02-11-2022 09:18 (01-11-2022 14:28)marcel_kk napisał(a): Facebook ostatnimi czasy przeprowadził jakas akcje weryfikacyjna kont. Wiesz jak dostać się do tych opcji ? U mnie po próbie logowania jest tylko komunikat, że konto zablokowane i jedyną opcją weryfikacji jest przez kod sms. Dostęp do maila mam. |