Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki (/Temat-Aplikacje-Gry-na-androida-co-daja-zebrac-pieniazki-174657) Strony: 1 2 |
Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - lordmorden - 08-10-2022 16:26 Witam. Poszukuje coś w stylu JustPlay. Nie jest to wiele, ale można nazbierać nawet przysłowiową dyszkę tygodniowo. Ale może są osoby, które znają lepsze aplikacje. Sam bym skorzystał ale pewnie nie tylko ja RE: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - krychap - 11-10-2022 13:23 Może mi ktoś powiedzieć jak to jest liczone w justplay? Punkty na PLN? Miałem wczoraj 1800000 pkt a dostałem tylko 0,38 PLN RE: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - RockShox - 11-10-2022 23:35 Uzywam JustPlay od miesiace codziennie okolo 10zl wpada. Bardziej liczy sie ogladanie reklam niz nabijanie punktow RE: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - lordmorden - 15-10-2022 15:49 To ile trzeba oglądać tych filmików.... ? RE: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - pawelyoy - 21-10-2022 12:56 Ale w grach oglądanie reklam ? Bo w aplikacji nie mam możliwości oglądania reklam. RE: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - krychap - 13-11-2022 09:32 Jaką polecacie grę gdzie jest najwięcej reklam ? Ja gram na Treasure Masters. RE: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - Halavandrel - 22-11-2022 20:17 Korzystam z Just Play od jakichś dwóch tygodni i z tego co udało mi się zaobserwować, punkty nie mają stałego przelicznika. Najwięcej warte są punkty z offerwalla - za 500k punktów z ukończenia oferty można dostać nawet 30 zł, podczas gdy w przypadku 500k punktów za granie gry to zazwyczaj jakieś 20-30 groszy. Tak więc oferty najbardziej się opłacają, warto tam zaglądać. Co do podobnych aplikacji, to dołączam się do pytania, bo niestety jeszcze nie znalazłam RE: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - wysoki01 - 02-12-2022 14:30 (11-10-2022 23:35)RockShox napisał(a): Uzywam JustPlay od miesiace codziennie okolo 10zl wpada. Bardziej liczy sie ogladanie reklam niz nabijanie punktow Czy w JustPlay klikanie w wyświetlane reklamy podczas grania wpływa na zarobki? Czy nie ma to sensu? Druga sprawa... Chcę zrealizować swoją pierwszą wypłatę i przy PayPalu chce mojego skanu twarzy Można to jakoś obejść? RE: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - groszek1112 - 30-12-2022 03:06 Polecam grę na telefon w której możemy zarobić prawdziwe pieniądze oraz stworzyć własnego zwierzaka NFT, bez wkładu własnego. Gra nazywa się IguVerse i jest dostępna zarówno na Androdzie i ISO. Gra jest połączona z coinem $IGUP Gra jest bardzo prosta na starcie mamy do wyboru jeden z wielu pakietów w każdym z pakietów możemy stworzyć własne zwierzątko NFT. Jeśli mamy talent graficzny sami możemy go narysować i wrzucić, a jeśli nie za dobrze idzie nam rysownie możemy skorzystać z generatora który działa za pomocą naszych wyborów. Każdy z pakietów dropi nam każdego dnia odpowiednią ilość Coinów IGUP. O naszego Zwierzaka musimy dbać (karmić go by jego zdrowie nie spadło do zera) bo wtedy on nam umiera. Możemy zdobywać dodatkową energie którą również możemy wymienić na dodatkowe Coiny. Jeśli o zwierzaka będziemy dbać będzie dawać nam on coraz większe profity. Energie możemy zdobywać poprzez: -wychodzenie z zwierzakiem na 15 min spacer w którym IRL musimy zrobić 1km. -Granie w grę podobną do gry w którą gramy jak wywali nam neta -zadania typu: podłącz swojego Instagrama czy Twittera Darmowy Pakiet oferuje stacking 30 IGUP dziennie co w wolnym liczeniu po dzisiejszym kursie jest to 2.1 zł dziennie. Gierka warta uwagi zwłaszcza, że jest zrobiona bardzo ładnie oraz w przyszłości będziemy mogli integrować się z innymi zwierzakami czy sprzedać nasze przepiękne NFT. Czysty: https://iguverse.com/download/ Reflink: https://iguverse.com/download/r/p7xffj8a lub dodać w zakładce mój kod polecający : P7XFFJ8A Z kodem dodatkowe zwierzaki wychodzą taniej!! Służę radą i pomocą. Dbajcie o zwierzaki! RE: Aplikacje / Gry na androida co dają zebrać pieniążki - MrPr3sid3nt - 01-01-2023 19:10 Czy w justplay po wyklikaniu tych lepszych ofert pojawia się kiedyś nowe z podobna ilością punktów do zarobienia? |