GSA Engine Ranker problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: GSA Engine Ranker problem (/Temat-GSA-Engine-Ranker-problem-174610) |
GSA Engine Ranker problem - kamillowad - 26-09-2022 15:46 Witam Może ktoś na forum korzysta z tego programu. Mam problem z tworzeniem backlinków tylko z 1 kraju. Czy można ustawienia dać takie aby np promocja była tylko w jednym kraju. bo np mam stronę polską i nie potrzeba mi promocji w Japonii... Dałem ustawienia: a backlinki dalej są z każdej lokalizacji. Czy ustawienia są złe, czy w innym miejscu trzeba to zmienić czy jakoś to inaczej wygląda? RE: GSA Engine Ranker problem - callmemaxim..... - 29-09-2022 15:01 Tam gdzie sa zaznaczenia trzeba wybrać Invert, poniewaz obecnie tworzy na wszystkie kraje oprocz Polski. W tym zaznaczeniu zaznaczamy te kraje, ktore chcemy ominac (skip sites), czyli omijasz Polske |