Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Revolut 100 PLN - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Revolut 100 PLN (/Temat-Revolut-100-PLN-174581)

Revolut 100 PLN - SANTEN1 - 17-09-2022 10:47

Witam. Jestem tutaj nowy i możliwe że w złym dziale to wpisałem. Jeśli tak to proszę przenieść do odpowiedniego Smile

Jak otrzymać bonus?:

Zakładamy konto z tego linku: https://revolut.com/referral/piotrdk1m!SEP2-22-AR-WP-H1 ( Jest to program poleceń. Za każdego znajomego który zarejestruje się z mojego linka i wykona 5 punktów ja otrzymuję 200 PLN które rzecz jasna dzielimy na pół.A więc dla rejestrującego 100 PLN.

Weryfikujemy konto dowodem i selfie (zajmuje to około 10 minut)

I następnie trzeba wykonać 5 kroków podanych poniżej na zdjęciu

[Obrazek: REVO.jpg]

W skrócie. Trzeba przejść wewryfikacje, zamówić kartę fizyczną, wpłacić na revolut minimum 50 PLN oraz zrobić co najmniej 3 transakcje kartą wirtualną na kwote co najmniej 15 PLN każda ( z transakcjami mogę pomóc) .

Po spełnieniu tych kroków ja otrzymuję 200 PLN z czego 100 PLN przelewam osobie rejestrującej się z mojego linka. Całość zajmuję około 30-45 min. Jeśli chodzi o transakcje wirtualną kartą to możemy się umówić że osoba rejestrująca kupi na allegro 3x kody paysafecard dla mnie a ja tej osobie odeślę 60 PLN za te transakcję.

Jeśli ktoś nie chce korzystać z revoluta to można zamknąć konto zaraz po otrzymaniu bonusu

Revolut 100 PLN - Hybrid1990 - 17-09-2022 11:39

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.