Zarabiaj wykonując płatne zadania przez telefon ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj wykonując płatne zadania przez telefon ! (/Temat-Zarabiaj-wykonujac-platne-zadania-przez-telefon-174538) |
Zarabiaj wykonując płatne zadania przez telefon ! - EfectiveWork - 06-09-2022 08:39 Witam ! Od razu zaznaczę, że nie jestem administratorem grupy także proszę do mnie nie pisać na PRIV. Znam się z osobą, która jest współtwórcą grupy i poprosił mnie o napisanie tematu z tego względu, że otworzył rekrutację do serwisu. Poniżej przesyłam kryteria jakie musi spełniać osoba, która chce dołączyć do grupy: Cytat:Poszukujemy rzetelnych i zaangażowanych osób, do wykonywania prostych zadań/akcji przy użyciu telefonu - zadania wykonujemy w 100% zdalnie z domu lub z innego miejsca w którym możemy swobodnie korzystać z telefonu. Nasza grupa istnieje już 3 lata i daję możliwość dorobienia sobie do budżetu domowego przy minimalnym wysiłku oraz przestrzeganiu zasad współpracy. Także jeżeli będą jakieś pytania to śmiało proszę je kierować na powyższy adres E-mail. Pozdrawiam RE: Zarabiaj wykonując płatne zadania przez telefon ! - Zarabiacz321 - 06-09-2022 17:24 Dziwne takie ogloszenie, kto za to płaci, zero dowodow, wyglada to troche jak scamy z fejsa Oczywiscie napisze na maila i zobaczymy RE: Zarabiaj wykonując płatne zadania przez telefon ! - EfectiveWork - 06-09-2022 19:19 Po prostu napisz i sam zdecydujesz czy jesteś zainteresowany czy też nie. Zarabiaj wykonując płatne zadania przez telefon ! - Hybrid1990 - 06-09-2022 19:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |