hunterkiller.me - ciekawy kranik z mega szatą graficzną - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Faucety (/Forum-Faucety-464) +--- Wątek: hunterkiller.me - ciekawy kranik z mega szatą graficzną (/Temat-hunterkiller-me-ciekawy-kranik-z-mega-szata-graficzna-174526) |
hunterkiller.me - ciekawy kranik z mega szatą graficzną - maxiu170 - 02-09-2022 10:51 Siemka! Wpadłem ostatnio na mega ciekawy kranik w którym bawimy się w myśliwego. Przetestowałem, wbiłem minimum (około 200 satoshi- jeden dzień) i wypłaciłem. Teraz chciałbym Wam go przedstawić. Sposoby zdobywania kredytów: - Kranik (tutaj mamy aż 5 różnych co 3-5 min: Power Hunt, Silver Hunt, Faucet Hunt, Bounty Hunt, Wheel Hunt) - Bonus dzienny (Kickoff bonus) - Achievmenty dzienne (Hunter Reward) - Płatne zadania (Assignment) - PTC (offender Land) - Shortlinki (Hunting Trip) - Oferty (12 różnych dostawców) Oprócz tego system leveli, system refów (20%), tygodniowy konkurs aktywności (będzie dosyć łatwo wbić bo strona nie jest jeszcze mega popularna), loteria (w to akurat nigdy się nie bawię) Tak wygląda aktualnie moja postać: A tutaj dowód wypłaty: Zapraszam!!! Link bez refa: Klik Link (ref): Klik RE: hunterkiller.me - ciekawy kranik z mega szatą graficzną - maxiu170 - 02-09-2022 15:09 Zleciłem dzisiaj drugą wypłatę, łapcie; |