![]() |
Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł (/Temat-Godzilla-120-bez-depozytu-ode-mnie-bonus-za-aktywnosc-5-zl-174451) |
Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł - Pomocnyjohn - 17-08-2022 11:06 Witam nowa platforma (wysokiego ryzyka ) Oferuję ciekawy zarobek za zaproszenie 10 osób dostaniemy vipa wartego 1020$ i możliwość zarabiania 40$ dziennie Zaproszeni muszą dołączyć do grupy na whatsapp i codziennie wykonywać zadania Dodatkowo na start 10$ Załóż konto z linku https://godzillavideomedia.com/welcome?s=RgjHuG&lang=pl Czysty: HTTPS://godzillavideomedia.com Następnie wykonaj 12 zadań kliknij na głównej stronie suwak nastepnie przejdź do zakładki zadania kliknij w link i wyjdź z powrotem i naciśnij zadanie ukończone Dołącz do grupy na whatsapp https://chat.whatsapp.com/CCJVIvEI26aCAxdnZqQaf6 Na grupie napisz że prosisz o dodanie bonusu 10$ ? Dodatkowo ode mnie bonus za aktywność codziennie 5 zł RE: Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł - Zarabiacz321 - 17-08-2022 17:14 Strona mi nie działa RE: Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł - Captain - 17-08-2022 23:48 Wypłaciłeś już cokolwiek stamtąd? Z Twojego opisu serwis wygląda na scam, nie brakuje podobnych w necie ![]() RE: Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł - ev0o - 22-08-2022 11:55 Może i scam, ale jeżeli ktoś wystawia post i tym bardziej oferuje 5 zł za aktywność, a nie potrafi od kilku dni się odezwać na priv, bo zrobiłem co trzeba było, i wykonuje zadania, to lepiej w ogóle nie wstawiać takich ofert. RE: Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł - LUDEK78 - 30-08-2022 10:33 Właśnie od 1 września wchodzą nowe przepisy w systemie Godzilla. Aby posiadać pozycję ( 1 Gwiazdka ) musisz zapłacić 2600zł ale za to masz miesięczny zarobek 250$ , 8 dolarów dziennie za oglądanie filmów , nie musisz zapraszać ludzi aby wypłacać pieniądze. Pieniądze wyp lacasz tylko przez krypto , nie ma innej drogi. Pozycja 2 Gwiazdki ma kuszące zarobki ale sam mam wątpliwości , ponieważ nie wiem kto jest założycielem Godzilla ? Jak długo będzie Godzilla istniała ? Jeśli ktoś z was wie więcej na temat Godzilla proszę aby podzielił się informacją , dziękuję. RE: Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł - krocze_szatana - 07-09-2022 09:46 (30-08-2022 10:33)LUDEK78 napisał(a): Właśnie od 1 września wchodzą nowe przepisy w systemie Godzilla. Aby posiadać pozycję ( 1 Gwiazdka ) musisz zapłacić 2600zł ale za to masz miesięczny zarobek 250$ , 8 dolarów dziennie za oglądanie filmów , nie musisz zapraszać ludzi aby wypłacać pieniądze. Pieniądze wyp lacasz tylko przez krypto , nie ma innej drogi. Pozycja 2 Gwiazdki ma kuszące zarobki ale sam mam wątpliwości , ponieważ nie wiem kto jest założycielem Godzilla ? Jak długo będzie Godzilla istniała ? Zgromadziłeś jedną gwiazdkę I wypłaciłeś coś? RE: Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł - vky - 07-09-2022 16:28 zupełnie jakbym widział sky535 które już padło Godzilla 120$ bez depozytu + ode mnie bonus za aktywność 5 zł - Hybrid1990 - 16-12-2022 12:28 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |