![]() |
Obrazkek z Headera jako odnośnik. Pomusz :0 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Obrazkek z Headera jako odnośnik. Pomusz :0 (/Temat-Obrazkek-z-Headera-jako-odnosnik-Pomusz-0-174182) |
Obrazkek z Headera jako odnośnik. Pomusz :0 - HardCoreSex - 04-06-2022 11:18 Hejko! Mam taki problem a za bardzo nie znam się na programowaniu Chciałbym aby mój obrazek z nagłówka przekierowywał na stronę główną. Potrafisz zrobić coś takiego? Tutaj mój plik: header.php Kod: <!DOCTYPE html> A tutaj plik: page-header.php Kod: <?php if ( bard_options('header_image_label') === true ) : ?> Wierzę w Ciebie! Sam siedzę już godziny nad tym i nie umiem nic rozkminić :X RE: Obrazkek z Headera jako odnośnik. Pomusz :0 - Czaq - 09-06-2022 10:19 Napisałeś to takim językiem, że aż sam zacząłem w siebie wierzyć ![]() ![]() W Page-Header masz dokładnie zaznaczone miejsce i <?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?> który kieruje na "title". Wrzuć to samo w miejscu gdzie masz po prostu logo. Podpowiem: logo-img RE: Obrazkek z Headera jako odnośnik. Pomusz :0 - ludmoj - 17-06-2022 11:28 Dzięki chłopie, ratujesz mi żywot! RE: Obrazkek z Headera jako odnośnik. Pomusz :0 - eseles - 22-06-2022 23:39 ![]() A w opcjach szablonu? |