[KUPIĘ] Promocja Ero / Randkowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [KUPIĘ] Promocja Ero / Randkowa (/Temat-KUPIE-Promocja-Ero-Randkowa-173754) |
[KUPIĘ] Promocja Ero / Randkowa - Fararro - 03-03-2022 19:36 1.Nazwa przedmiotu : Promocja Ero / Randkowa 2.Opis przedmiotu : Jestem zainteresowany konkretną promocją u osób posiadających większe zaplecze w postaci Grup / Fanpage / Social mediów / Baz mailingowych w tematyce Ero lub randkowej tylko i wyłącznie z rynku polskiego. Więcej szczegółów podam w PW 3.Zdjęcia : n/d 4.Kontakt : PW 5.Cena : Do uzgodnienia 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Blik / Przelew / PayPal / Psa RE: [KUPIĘ] Promocja Ero / Randkowa - HomerSimpson - 18-03-2022 23:33 Mam bazę imie,nazwisko, numer, telefonu, id profilu FB. Członków grup z facebooka typu poznajmy się, samotna szuka itd Mogę wykonać też pozyskiwanie numerów z konkretnych grup na zamówienie. [KUPIĘ] Promocja Ero / Randkowa - Hybrid1990 - 02-01-2024 10:14 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |