![]() |
Zlecę zrobienie porządku z seo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę zrobienie porządku z seo (/Temat-Zlece-zrobienie-porzadku-z-seo-173708) |
Zlecę zrobienie porządku z seo - piotrgk4 - 21-02-2022 13:45 Witam. Poszukuje kogoś kto mi zrobi porządek na stronie z ogólnie pojętym seo. Link do strony:filmiki.tv/ Strona posiada amp, rss, sitemapy, google news itp Strona 14k podstron z treściami, 11k podstron z tagami i około 140k podstron z użytkownikami. W 2019 dostałem przekierowanie z dużej domeny do mojej strony. Wraz z przekierowaniem ruchu google nadpisało również parametry url z innej domeny. Na czym mi zależy: -ustalić jakie adresy są kanoniczne, których brakuje i je uporządkować. -zrobić porządek z parametrami w URL -zadbać o jak najlepszy wygląd url w google dla wszystkich treści -sprawdzić które domeny odsyłające są dobre i resztę zablokować -ewentualnie dostarczyć kilka tekstów wzmacniające dane kategorie -ewentualnie wzmocnić domenę pod określone słowa kluczowe -zadbać by priorytet w indeksowaniu miały podstrony z treściami. -przedstawić możliwości oraz szacowane wyniki inwestowania w seo długoterminowego. W skrócie trzeba zadbać o domenę. Zdjęcia: ![]() ![]() Budżet: 200-3000zł zależne od podjętych działań. Jest możliwość rozszerzenia budżetu o konkretne miesięczne kwoty. Kontakt: PW lub mail:[email protected] Zlecę zrobienie porządku z seo - Majka - 02-06-2022 10:33 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |