Dobranie odpowiednej grupy do ankiet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dobranie odpowiednej grupy do ankiet (/Temat-Dobranie-odpowiednej-grupy-do-ankiet-173673) |
Dobranie odpowiednej grupy do ankiet - Hasis1 - 13-02-2022 21:24 Chodzi mi o to co wpisujecie, że klasyfikujecie się do ankiety? Bo jak robiłem mnóstwo ankiet to zawsze dostaję, że albo nie do tej grupy poszukiwanej albo nie mają żadnej i już nie wiem co mam zrobić. Próbuję zarobić nawet te durne 4zł (1$) a mi kompletnie nie wychodzi. Prosiłbym o jakieś rady w dobieraniu odpowiedzi, bo już we mnie taki wkurw się ładuję przez te ankiety (+ stracony czas na nie), że mam ochotę komuś ostro przywalić w twarz
RE: Dobranie odpowiednej grupy do ankiet - Shimeon - 13-02-2022 23:22 Gdy wyświetli się Tobie pytanie "Czy ty lub ktoś z twoich bliskich jest związany z..." to wybierasz odpowiedź, że nie, nie jesteś (nawet jeśli to nieprawda). Następne pytania mogą dotyczyć tematu produktów spożywczych - słodyczy, napoi. Aby się zakwalifikować do takiego badania, zalecane jest wybranie jak największej liczby odpowiedzi (produktów do zaznaczenia). Czasem mogą się też zapytać o jakiś jeden konkretny produkt, np. czy masz w domu smartwatch, jeżeli tak to kiedy go zakupiłeś, czy masz zamiar kupić nowy w ciągu 2-5 lat, itp. Uważaj też na pytania kontrolne, bo i na nie się nie raz natkniesz. Powodzenia! RE: Dobranie odpowiednej grupy do ankiet - Hybrid1990 - 13-02-2022 23:32 Są poradniki na forum, opcja szukaj. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |