Kyc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Kyc (/Temat-Kyc-173621) |
Kyc - Tekri - 05-02-2022 01:06 Witajcie! Zacząłem interesować sie kryptowalutami oraz Airdropami, jednak trochę niepokoi mnie fakt, że na największy giełdach krypto oraz w 95% Airdropów chcą tak dokładnej weryfikacji tożsamości tzn. pełen adres zamieszkania wraz ze zdjęciem dowodu osobistego a najlepiej wysłania im selfie ze swoim dowodem osobistym trzymanym w dłoni. Wpadłem na pomysł zakupu kolekcjonerskiego dowodu osobistego w którym były by losowe dane, co o tym myślicie? Ktoś już coś takiego próbował? A może macie jakieś własne sposoby na "ominięcie" weryfikacji tożsamości - KYC. RE: Kyc - pkulma301 - 05-02-2022 16:53 Nie ma możliwość takiej.KYC robią po to żeby ludzie nie robili multi kont.Pozatym musza weryfikowac np do Podatków. Ja bym nie radził ci posługiwać się podróbka bo i tak to wykryja |