E-commerce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: E-commerce (/Temat-E-commerce-173443) |
E-commerce - harley15 - 13-01-2022 14:25 Cześć wszystkim Mam sposób na darmowe 12 zł dziennie za 5 minut klikania. A więc przejdźmy do rzeczy. E-commerce płaci za wykonywanie zadań 16 dziennie ( zadanie polega na kliknięciu w nie poczekaniu chwilę i zatwierdzeniu go) i tak 16 razy żeby wy klikać limit. Na start dostajemy 500 zł ( nie są to realne pieniądze tylko pieniądze na zadania) Ref : REF Czysty link : Czysty link Po wykonaniu zadań dodajemy się do grupy what's app : Whats app Wysyłamy screen że zadania zostały zrobione i podajemy swój numer telefonu za to dostajemy 3 zł i tak codziennie po godz 12 wstawiamy screen i dostajemy bonus! Tak samo z poleconymi ( musi być w grupie) wtedy wstawiamy screen z poleconych i za każdego mamy 5 zł. Dodatkowo są 3 poziomy poleconych : 1 poziom 5% 2 poziom 2 % 3 poziom 1% Wypłata na konto bankowe od 300 zł czyli po około miesiącu ( nie mając poleconych) Jak by link do what's app wygasł pisz podeślę nowy! Dowód wypłaty : W razie pytań pisz E-commerce - Kaspirek - 13-01-2022 15:11 Już ja mam ten temat Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka E-commerce - Hybrid1990 - 13-01-2022 15:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |