Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
LEDN 75$ Bonus - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: LEDN 75$ Bonus (/Temat-LEDN-75-Bonus-173311)

LEDN 75$ Bonus - Boniekk - 27-12-2021 19:08

Witam
Jako że przetestowałem serwis sam na własnej skórze, a nawet otrzymałem też już refback za mojego brata to przychodzę z ofertą dla osób które jeszcze nie korzystały z serwisu Ledn.io.

Prosta akcja, do dnia 31.12.2021 trzeba założyć i zweryfikować konto oraz wpłacić 0.0015 BTC lub 75 USDC (Polecam jednak wpłacać ~5-10$ więcej).
Depozyt na koncie musimy utrzymać przez 15 dni. Po tym czasie otrzymujemy bonus 50$ + od siebie oferuję 25$ refbacku w momencie gdy otrzymam bonus. Całość można wypłacić. Wypłata w USDC ma miejsce z potrąceniem 10$ prowizji, a wypłata w BTC chyba wiąże się tylko z pokryciem fee sieci.

Zapraszam do kontaktu po reflink tylko zdecydowane osoby! Mam jeszcze 4 wolne miejsca także zapraszam do kontaktu, prowadzę akcje refbackowe od 2019 roku i zawsze uczciwie podchodzę do prosperowania na forum.

[Obrazek: screenshot_6zyk2g.png]

LEDN 75$ Bonus - Hybrid1990 - 13-01-2022 09:48

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.