Jaki polecacie Smartwach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jaki polecacie Smartwach (/Temat-Jaki-polecacie-Smartwach-173190) |
Jaki polecacie Smartwach - itmaster - 07-12-2021 09:53 Chciałem sobie sprawić jakiegoś dobrego Smartwacha, polecicie coś? Widziałem takie co mają opcje typu mierzenie pulsu, ciśnienia krwi, pulsyskometr czy nawet ekg serca. Tylko ciekawe jak z wiarygodnością tego typu pomiarów e smartwachach? Ale w sumie jak mierzyć palone kalorie, liczbę kroków itp, to fajnie byłoby mierzyć sobie inne parametry życiowe. Budżet - myślę że max do 800-1000 zł RE: Jaki polecacie Smartwach - KupieKontoTwitte - 21-02-2022 21:35 Ja mam fitbit inspire 2 za 400 zł - pozwala mierzyć sen i liczbę kroków Ale jeżeli chodzi o ciśnienie krwi to raczej żaden smartwatch nie ma dokładnych pomiarów - puls jest łatwo zmierzyć, ale ciśnienie krwi już nie RE: Jaki polecacie Smartwach - akilahwesley - 13-04-2022 03:21 Dzięki wielkie! |