Prospectors - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prospectors (/Temat-Prospectors-173181) |
Prospectors - xXxPiciaxXx - 05-12-2021 21:41 Cześć, Chciałbym Wam polecić serwis już pewnie wielu znany, a mianowicie - prospectors . W skrócie jest to gra przeglądarkowa posiadająca swoją ekonomie, całość posiada swoją kryptowalute PGL. Gra pozwala graczą zarabiąć realne pieniądze. Temat był już na forum w innym dziale, ale uważam że w tym momencie warto go odświeżyć, ponieważ kilka dni temu ruszyła nowa, bardzo duża mapa. Pierwsza mapa stoi od 2017, surowce w grze dalej są wydobywane, przez co ludzie dalej zarabiają. Gra połączona jest z portfelem do krytpo, nie ma możliwości scamu. (polecam portel Womabt - prosty w obsłudze) Generalnie gra odbywa się na planszy 50/50 w 4 ćwiartkach, na każdym "spocie" jest losowa ilość surowców, z wydobywania surowców stawią się budynki takie jak bank, produkcja narzędzi itp. Zarabia się pracując dla innych ludzi, lub samemu zlecając prace innym. W grze można wykupić premium pozwalające pracować bez przerwy do 7h, bez przemium max 1h. Za darmo można odpalić premium konto na 2 dni na próbę. Nowy serwer daje bardzo dużo możłiwośći zarobku, surowce są bardzo drogie, dla przykładu ja na nowym serwerze po odpaleniu próbnego premium na 2 dni uzbierałem surowce które sprzedałem za około 45000 golda. 1000 golda = 1 pgl 1 plg = ok. 0,40$ Aktualnie są 3 serwery gry, można grać równolegle na każdym co osobiście polecam. Służę pomocą w rejestracji z portfelem jak i startu w grze. Dla ludzi zarejestrowanych z refa dorzucę kilka dobrych rad od siebie reflink : LINK czysty : link Na YT jest sporo tutoriali i filmików opisujących co i jak w grze nie mojego autorstwa więc bez sensu powielać - jeżeli ktoś ma jakieś konkretne pytania to zapraszam. RE: Prospectors - Hybrid1990 - 05-12-2021 23:48 https://zarabiam.com/Temat-Prospectors-io-gra-przegladarkowa-w-sieci-EOS-163661 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |