[Sposób] Rabatowanie zakupów na znanej platformie zakupowej o 67% - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sposób] Rabatowanie zakupów na znanej platformie zakupowej o 67% (/Temat-Sposob-Rabatowanie-zakupow-na-znanej-platformie-zakupowej-o-67-173115) |
[Sposób] Rabatowanie zakupów na znanej platformie zakupowej o 67% - Urias - 25-11-2021 23:54 1.Nazwa przedmiotu : Sposób na kupno dowolnych przedmiotów za 30 zł lub więcej za 67 % ceny ( płacisz 10 zł za przedmioty o wartości 30). 2.Opis przedmiotu : Sposób od a-z na 67 % rabat + moje wsparcie w każdej chwili. Sposób zwraca się po 1,5 godziny. Potem już liczysz swój zysk . 3.Zdjęcia : nie dotyczy 4.Kontakt : PW na forum 5.Cena : 200 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew/Przelew na telefon/kod blik/PayPal/PSC RE: [Sposób] Rabatowanie zakupów na znanej platformie zakupowej o 67% - radek0389 - 26-11-2021 05:53 Do jakiej platformy sposób działa? RE: [Sposób] Rabatowanie zakupów na znanej platformie zakupowej o 67% - ShuQi - 26-11-2021 09:18 Cześć wszystkim! Zostałem poproszony o opinie dotyczącą tego sposobu. Na chwile obecną sposób jak najbardziej działa. Dla osoby zainteresowanej naprawdę szybko odrobić można, zwłaszcza w perspektywie nadchodzących mikołajek, świąt czy sylwestra. Dostawa głównie jest do paczkomatu(darmowa). Ja skupiłem się na zamawianiu chemii gospodarczej typu kapsułki do pralki/zmywarki/płyn do naczyń cz y też cukierki/skarpetki W chwili obecnej promocja jest wpisana do 9.12 [Sposób] Rabatowanie zakupów na znanej platformie zakupowej o 67% - Hybrid1990 - 26-11-2021 09:25 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |