![]() |
2.4k paypal za 2.6k bank - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: 2.4k paypal za 2.6k bank (/Temat-2-4k-paypal-za-2-6k-bank-173082) |
2.4k paypal za 2.6k bank - Tidus - 21-11-2021 21:38 Close RE: 2.4k paypal za 2.6k bank - M@RT@ - 21-11-2021 22:06 Mogę pomóc ale nie rozumiem jak chcesz wypłacić mi 2600 skoro nie masz ich w banku? I nie będziesz czekać 3 dni. Jutro będą na koncie. Jeśli Santander to rano jeśli inny bank to po południu najpóźniej. RE: 2.4k paypal za 2.6k bank - Dante_/ - 21-11-2021 23:18 Czy ja dobrze rozumiem, że zleciłeś wypłatę z PayPal'a na konto bankowe i teraz chcesz pieniądze znowu na PayPal'u? Również zastanawia mnie coś innego, a dokładnie to w jaki sposób chcesz komuś zapłacić? Jeżeli masz środki ( 2600pln ), które chcesz przeznaczyć na zapłatę za wymianę to dlaczego nie możesz skorzystać z "błyskawicznego doładowania PayPal", które jest w panel'u? Nie mam zamiaru ukrywać tego, ale wydaje mi się, że potrzebujesz pożyczki, a nie wymiany, ponieważ jeżeli miałbyś dostępne środki to wpłaciłbyś je na PayPal'a za pomocą "błyskawicznego doładowania PayPal", ewentualnie może jest to próba oszustwa. "szczegóły priv" RE: 2.4k paypal za 2.6k bank - Tidus - 21-11-2021 23:31 (21-11-2021 23:18)Dante_/ napisał(a): Czy ja dobrze rozumiem, że zleciłeś wypłatę z PayPal'a na konto bankowe i teraz chcesz pieniądze znowu na PayPal'u? Również zastanawia mnie coś innego, a dokładnie to w jaki sposób chcesz komuś zapłacić? Jeżeli masz środki ( 2600pln ), które chcesz przeznaczyć na zapłatę za wymianę to dlaczego nie możesz skorzystać z "błyskawicznego doładowania PayPal", które jest w panel'u? szczegoly priv zawsze ![]() wyplacilem kase z PP ktorej jednak potrzebuje, pieniadze dotra do 3 dni roboczych, mozliwe ze jutro. Wyplaty nie da sie anulowac, tak w skrocie. temat do zamkniecia, doszlo juz do transakcji. Dzieki 2.4k paypal za 2.6k bank - Admin - 21-11-2021 23:34 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |