Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? (/Temat-Polecanie-aplikacji-gdzie-szukac-ludzi-172962) |
Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? - mistrzkierownicy - 06-11-2021 18:24 Siema Jak myślicie, gdzie szukać ludzi, którzy zarejestrują się z mojego refa do jakiejś aplikacji bankowej? Macie jakieś propozycje? RE: Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? - M@RT@ - 06-11-2021 18:43 Na pewno nie spamować forum na pusto tylko po to by móc dodać link w odpowiednim dziale... ¯\_༼ •́ ͜ʖ •̀ ༽_/¯ RE: Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? - itmaster - 06-11-2021 19:16 Może spróbuj ref za ref w odpowiednim dziale na tym forum. RE: Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? - mistrzkierownicy - 06-11-2021 21:08 (06-11-2021 18:43)M@RT@ napisał(a): Na pewno nie spamować forum na pusto tylko po to by móc dodać link w odpowiednim dziale... ¯\_༼ •́ ͜ʖ •̀ ༽_/¯ w 50% mnie wyczułeś XD ale jednak serio chcę się dowiedzieć gdzie mogę się zareklamować oprócz tego forum RE: Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? - Gravitronik - 07-11-2021 09:02 Grupy na Facebooku, inne fora, popytanie znajomych/rodziny, czy chcieliby też się w to pobawić. To tak bez "wkładu" własnego. Możesz też założyć specjalny profil na Facebooku, Instagramie czy YouTubie, założyć stronę internetową, zbierać społeczność i oferować im te aplikacje. Albo w ramach dodatkowej usługi, albo stricte nastawiać się na bonusy bankowe. Możliwości jest tyle, ile sposób dotarcia do ludzi. Staraj się tylko nie wpierdzielać innym, tak jak na tym forum - oferowanie swoich refów w tematach innych osób jest mega słabe RE: Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? - mistrzkierownicy - 07-11-2021 13:06 (07-11-2021 09:02)Gravitronik napisał(a): Możliwości jest tyle, ile sposób dotarcia do ludzi. Staraj się tylko nie wpierdzielać innym, tak jak na tym forum - oferowanie swoich refów w tematach innych osób jest mega słabe Racja, słabe to było ale widziałem wcześniej, że ktoś robił podobnie, admin chyba nawet pisał że wolałby żeby wszystkie refy dot. jakiejś appki były w jednym poście ale chyba pomyliły mi się fora XD RE: Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? - Shimeon - 07-11-2021 17:10 Możesz pobawić się w "doradcę" finansowego. Mianowicie znajdujesz jakieś duże forum o tematyce bankowej/kredytowej, rejestrujesz się tamże i wciskasz jakiemuś newbie swojego reflinka na pw - oczywiście nie wysyłasz mu samego linku tylko kombinujesz jak by go tu skusić do pobrania apki. RE: Polecanie aplikacji - gdzie szukać ludzi? - mistrzkierownicy - 07-11-2021 17:13 (07-11-2021 17:10)Shimeon napisał(a): Możesz pobawić się w "doradcę" finansowego. Mianowicie znajdujesz jakieś duże forum o tematyce bankowej/kredytowej, rejestrujesz się tamże i wciskasz jakiemuś newbie swojego reflinka na pw - oczywiście nie wysyłasz mu samego linku tylko kombinujesz jak by go tu skusić do pobrania apki. kurde, to jest akurat zajebisty pomysł z tym forum bankowym. nie wpadłem na to, dzięki mordo |