Narzędzie do monitoringu dostępności strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Narzędzie do monitoringu dostępności strony (/Temat-Narzedzie-do-monitoringu-dostepnosci-strony-172884) |
Narzędzie do monitoringu dostępności strony - itmaster - 24-10-2021 09:28 Zna ktoś jakieś dobre narzędzie do monitorowania dostępności danej strony www? Chodzi mi o to, że jeśli będzie jakaś awaria hostingu, to dostaję szybkie powiadomienie (najlepiej sms), że strona nie jest dostępna online. RE: Narzędzie do monitoringu dostępności strony - adamcio99922 - 24-10-2021 10:34 W Yandex Metrica masz taką opcję: RE: Narzędzie do monitoringu dostępności strony - Oskarqq - 24-10-2021 12:57 Ja z uptimerobot korzystam i jestem zadowolony, powiadomienia sms chyba w premium jest dostępne. |