Problem z autoryzacja konta na Facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Problem z autoryzacja konta na Facebooku (/Temat-Problem-z-autoryzacja-konta-na-Facebooku-172836) |
Problem z autoryzacja konta na Facebooku - Diablo94 - 17-10-2021 16:19 Witam, mam problem dot. facebooka a dokładnie z weryfikacją danych (zablokowane drugie konto na którym prowadziłem dwie grupy). Otóż nie mogę przesłać zdjęcia dokumentu tożsamości gdyż wyskakuje błąd następującej treści: "Wystąpił błąd! Aby zapobiec nadużyciom, ograniczamy częstotliwość korzystania z określonych funkcji na Facebooku. Spróbuj później." Czy ktoś z Was miał podobny problem i wie jak to ogarnąć ? Pół miesiąca próbuje przesłać zdjęcie i ciągle ten sam komunikat się pojawia... Ponadto raz mi się udało wysłać zdjęcie dowodu (dane na koncie są wymyślone) i dostałem taką odpowiedz od FB na maila: Czy jest jakas szansa / sposób na odzyskanie konta? |