Mega Promocja [Send 25 ADA, Receive 50 ADA] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mega Promocja [Send 25 ADA, Receive 50 ADA] (/Temat-Mega-Promocja-Send-25-ADA-Receive-50-ADA-172823) |
Mega Promocja [Send 25 ADA, Receive 50 ADA] - Ksavery - 16-10-2021 20:18 Siema, Ostatnio był lekki szum na forach o zarabianiu z niejakim Bitclout, są tutaj na forum użytkownicy którzy dostali tam za rejestrację i weryfikacje po 18-20 dolarów w kryptowalucie $DESO od razu do wypłaty. Dzisiaj natrafiłem na pewien post, który zachęcał do wysłania 25 ADA Cardano na wskazany adres. Jako, że uważam się za człowieka, który na coś takiego myśli sobie od razu "TYLKO DEBIL SIĘ NA TO NABIERZE", ale z drugiej strony pomyślałem, przecież sam odebrałem to $DESO tak jak i spora część ludzi z tego i innych forum zarobkowych. Bo jednak wypłacić po 20 dolarów na tyle ludzi ze świata, to muszą tam być grube pieniądze. I tak szybko podjąłem ryzyko, mówię trudno wysyłam te 25 ADA, wysłałem i dosłownie po ok. 5 minutach miałem na koncie coinbase już 50 ADA Robi to z pewnością automat. Niby pula wynosi 10 milionów dolarów, post został dodany jakieś kilka godzin temu, więc jak już ktoś chce zaryzykować to radzę się śpieszyć. Adres ze screena: addr1vxp8ldhzdqtz0wgsxknda3v7vue37gz6h0w56jdva273h3cfjjec7 Zdjęcia w załączniku. Mega Promocja [Send 25 ADA, Receive 50 ADA] - Hybrid1990 - 16-10-2021 20:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |