Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[PHP] - $_GET - problem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121)
+---- Wątek: [PHP] - $_GET - problem (/Temat-PHP-GET-problem-17273)

[PHP] - $_GET - problem - Dominator - 29-11-2010 14:52

Hej
Robię stronę i mam już wszystko idealnie zrobione lecz mam nawalone 15 plików z nagrodami:
36rr36.paypal20gr.php
36rr36.paypal1zl.php
36rr36.paypal5zl.php

A chciałbym zrobić żeby było takie coś:

36rr36.php?kategoria=elektronika&nagroda=ipod&jaki=touch8gb
czy takie cos
36rr36.php?kategoria=bwl&nagroda=przelew&jaki=paypal

a to wszystko jest w pliku 36rr36, mam dużo linków z nagrodami i gubię się już z tym

Haggard mi pisał że coś będzie z $_GET ale niezabardzo to zrozumiałem a na google wyskakiwały mi angielskie poradniki do funkcji $_GET

Jak takie coś zrobić i czy może mi to ktoś wytłumaczyć ?

RE: [PHP] - $_GET - problem - Neos17 - 02-02-2011 16:40

Po pierwsze nauczyć się podstaw PHP, naucz się korzystać z google. Wpisz sobie kurs php i poczytaj, tutaj starczy include z metodą $_GET i opcjonalnie switchem. I tyle.

RE: [PHP] - $_GET - problem - Dominator - 02-02-2011 16:55

juz mam wszystko, niepotrzebnie odkopujesz

RE: [PHP] - $_GET - problem - Barthez - 02-02-2011 21:32

(02-02-2011 16:40)Neos17 napisał(a):  Po pierwsze nauczyć się podstaw PHP, naucz się korzystać z google. Wpisz sobie kurs php i poczytaj, tutaj starczy include z metodą $_GET i opcjonalnie switchem. I tyle.

Pozdro... Czyste includowanie z geta beż żadnego filtrowania to czysta głupota, ciekawe jak długo taka strona podziała :|

Jak już odkopany...