Torum - Krypto Twitter + Darmowe XTM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Torum - Krypto Twitter + Darmowe XTM (/Temat-Torum-Krypto-Twitter-Darmowe-XTM-172623) |
Torum - Krypto Twitter + Darmowe XTM - Krzychu102 - 17-09-2021 08:38 Hej, mam dla was dość ciekawy projekt. Torum jest platformą podobną to Twittera tyle że w całości oparta na kryptowalutach. Jako testerzy platformy nowo zarejestrowani użytkownicy mają możliwość wykonywania codziennych zadań i otrzymywania za nich XTM. Token XTM jest już listowany na Uniswapie, codziennie dostajemy maksymalnie 3 zadania za które można zyskać do nawet do 200 XTM. Weryfikacja konta! Aby odbierać nagrody należy zweryfikować konto, nie jest to weryfikacja dowodem! Musimy zweryfikować adres e-mail tutaj trzeba wziąć kilkugodzinną poprawkę ponieważ maile przychodzą z opóźnieniem czyli po prostu spróbować później. W kwestii weryfikacji numeru pobieramy Whatsappa i rejestrujemy go na ten sam numer co konto na Torum, dostajemy kod w wiadomości i przepisujemy go w wyznaczone pole. Obecnie zarejestrowanych jest już ponad 100.000 użytkowników i liczba ta stale rośnie. Z pomocą XTM możemy również nagradzać ulubionych twórców. W razie pytań służę pomocą Reflink Czysty RE: Torum - Krypto Twitter + Darmowe XTM - ptasiorex - 17-09-2021 20:00 11 h minęło maila brak... RE: Torum - Krypto Twitter + Darmowe XTM - Krzychu102 - 18-09-2021 21:34 Wysłałem wczoraj do nich maila, dzisiaj problem został naprawiony można śmiało się logować i jeszcze raz kliknąć "Verify" u mnie już zadziałało. RE: Torum - Krypto Twitter + Darmowe XTM - SkylineR34 - 19-09-2021 15:49 To nie jest tak, że dostajemy te XTM za zadania, bo za zadania dostajemy 'punkty power up'. Tak samo jak za polecenie te 15XTM dostaje się dopiero jak polecony zgarnie min 100 pkt power up. Do tego do wypłaty trzeba min 500XTM - także z tego co już widać nie będzie to szybkie. RE: Torum - Krypto Twitter + Darmowe XTM - Krzychu102 - 24-09-2021 18:45 (19-09-2021 15:49)SkylineR34 napisał(a): To nie jest tak, że dostajemy te XTM za zadania, bo za zadania dostajemy 'punkty power up'. Tak zgadza się, polecony musi zdobyć 100 punktów tak samo jak my potem zaczynamy zbierać XTM. |