DopamineWallet airdrop. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460) +--- Wątek: DopamineWallet airdrop. (/Temat-DopamineWallet-airdrop-172599) |
DopamineWallet airdrop. - Eduardo213 - 13-09-2021 12:51 DOPAMINE Wallet. Aplikacja, która daje wiele możliwości, które opiszę zaraz, robi airdrop własnego tokena, o którym poniżej. Za pobranie aplikacji i założenie portfela dostajemy punkty, które następnie będą wymieniane na DOPE Token. Ref. https://share.dopamineapp.com/8p2FFGmkM7kkMLKYA Czysty. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kyriakosalexandrou.coinmarketcap * Pobieramy aplikacje z linku podanego u góry. ( Najlepiej z refa, wiadomo heh) * Tworzymy portfel. Zapisując słowa klucze. ** Wymóg, musimy zaprosić przynajmniej jedną osobę. Za każdą zaproszona osobę dostajemy: Polecony 1 stopnia 10 punktów. Polecony 2 stopnia 3 punkty. Polecony 3 stopnia 1 punkt. Jaki jest przelicznik PKT 》Token? Tego nie wiem. Nie ma jeszcze takiej informacji, dopiero napisałem do właścicieli. Czy warto? Patrząc na drop chociażby TWT ( Trust Wallet) gdzie było do odebrania 100 Tokenów, a jeden na teraz warty 1$, to myślę że warto, to tylko chwila A może i tym razem uda się zarobić. Teraz o samej aplikacji, bo jest Ona dosyć ciekawa, co ważne istnieje już od kilku lat, a dopiero teraz zdecydowali się wypuścić swój własny Token. Aplikacja jest połączeniem wielu przydatnych funkcji m.in. : * Można używać jej jako portfela. * Można dodawać widgety do ekranu smartfona. * Ustawiać alarmy. * Konwertować kryptowaluty między sobą. * Sprawdzać wiadomości z takich portali jak, Reddit, Coindesk i wielu innych. * Obserwować rynki giełdowe. * Sprawdzać aktualne ceny kryptowalut, o to ile spadły, zarówno w % jak i w kwocie określonej $. * Obsługuje również NFT. I wiele wiele innych, do odkrycia już przez Was samych. W aplikacji jest wiele możliwości, można np. Wrzucać tokeny na farmę, jedne są bardziej opłacalne, inne mniej, akurat dla osób które się tym interesują. CENY i DANE DOTYCZĄCE KRYPTOWALUT POBIERANE SA Z COINGECKO I COINMARKETCAP. Wydaje mi się, że jest to ciekawa alternatywa dla podobnych aplikacji, ta ma w sobie bardzo wiele, wiadomo nie ma chyba aplikacji która miałaby wszystko, a tej brakuje niewiele. Reklamują ich duzi youtuberzy zagraniczni m.in. Ivan On Tech, Andreas Antonopoulos, mmcryppto. RE: DopamineWallet airdrop. - Atypowys - 13-09-2021 13:33 Poszło z refa oby wypaliło RE: DopamineWallet airdrop. - Kakashi69 - 13-09-2021 18:31 Próbując wygenerować reflinka, nie tworzy mi go. RE: DopamineWallet airdrop. - Eduardo213 - 13-09-2021 19:50 (13-09-2021 18:31)Kakashi69 napisał(a): Próbując wygenerować reflinka, nie tworzy mi go. Co to znaczy, że go nie tworzy? Co się dzieje w aplikacji po kliknięciu w invite new friends? RE: DopamineWallet airdrop. - bangbangadi - 13-09-2021 20:04 Poszło z Refa trzymam kciuki żeby wpadło trochę $ |