Skradzione konto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Skradzione konto (/Temat-Skradzione-konto-172573) |
Skradzione konto - ebrother - 08-09-2021 12:05 Witam, konto na Fb zostało skradzione, miało ono dostęp do mojego fanpage. Po skradzeniu zostało włączone uwierzytelnianie dwuetapowe. Mam dostęp do maila z którego zostało założone, mogę niby zmienić hasło, ale i tak do ostatecznego zalogowania prosi mnie o token z aplikacji. Wszystkie zaufane urządzenia zostały usunięte. Czy ktoś ma jakiś pomysł ? Proszę o info tu lub PW. Skradzione konto - Shadow271 - 08-09-2021 12:27 Z fanpage możesz już się pożegnać :/ Z tego co kojarzę to jedyna forma kontaktu z ludzkim przedstawicielem facebooka jest ukryta gdzieś w supporcie business facebook. Czy jak się próbujesz zalogować, to nie ma tam opcji "zabezpiecz konto"? Powinna nałożyć weryfikację dowodu tożsamości. RE: Skradzione konto - ebrother - 08-09-2021 12:58 Dowód był przesyłany, ale od długiego czasu jest brak odpowiedzi ze strony FB właśnie... RE: Skradzione konto - ebrother - 09-09-2021 08:58 Udało mi się odzyskać konto prywatne, niestety nie ma już tam podłączonego fanpage, macie pomysły jak go odzyskac ? |