[KONKURS] Stwórz mem i weź udział w konkursie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: [KONKURS] Stwórz mem i weź udział w konkursie! (/Temat-KONKURS-Stworz-mem-i-wez-udzial-w-konkursie-172445) |
[KONKURS] Stwórz mem i weź udział w konkursie! - MyLead.pl - 18-08-2021 13:41 Właśnie ruszył konkurs, w którym masz okazję wygrać super wygodny fotel gamingowy Silver Monkey SMG oraz personalizowany szlafrok z logo MyLead! Masz do wykonania dwa zadania. Stwórz mem lub inną formę kreatywną nawiązującą do MyLead, marketingu afiliacyjnego lub naszej animacji. Wszystko zależy od Ciebie! Dodatkowo przez czas trwania konkursu wygeneruj na swoim koncie MyLead kwotę 50 PLN. Twoje zadania krok po kroku:
Najlepszy mem zdaniem internautów wygrywa fotel gamingowy Silver Monkey SMG oraz personalizowany szlafrok z logo MyLead! To jak, wchodzisz w to? Zasady:
RE: [KONKURS] Stwórz mem i weź udział w konkursie! - Captain - 20-08-2021 02:29 [attachment=5232] Wybaczcie, ale niestety nie zarabiam w waszym serwisie i nie wygeneruje tam tych 50zł, a chciałbym żeby mój mem wziął udział w głosowaniu. Czy możemy zrobić tak, że dołączy do mojego mema jakiś użytkownik który spełnia warunek z 50zł w waszym serwisie, ale nie ma swojego mema? I on dostałby ewentualną nagrodę. Mnie nie zależy na nagrodzie, chciałem tylko mema zrobić. RE: [KONKURS] Stwórz mem i weź udział w konkursie! - MyLead.pl - 20-08-2021 09:49 Cześć @[Captain], dzięki za mema! Musimy pozostać przy zasadach zgodnych z regulaminem, natomiast jesteśmy pewni, że z tak dużą kreatywnością nie będziesz miał problemu, aby stworzyć odpowiedniejszego mema z naszym udziałem i wygenerować te 50 złotych My tymczasem idziemy pić szampana, którego nam podarowałeś Pozdrawiam, Marta, MyLead. |