CoinPoker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: CoinPoker (/Temat-CoinPoker-172397) |
CoinPoker - dondziadzia - 10-08-2021 18:58 Na studiach grywałem w pokera regularnie, zarówno z kumplami jak i na PokerStars i innych serwisach. Miałem nawet epizod na turnieju w Ostrawie ale od tego czasu sporo minęło i długo nie grałem. Natrafiłem natomiast dzisiaj na ten poker room i ściągnąłem głównie żeby przetestować i się pobawić ale chyba zostanę na dłużej CoinPoker Zacząłem oczywiście od przygody we FreeRollu, udało się wygrać ticket do turnieju za $5 no i w tym turnieju też się udało Jak widać zupełnie przypadkowo udało się ukręcić mały bankroll na start Tutaj dowód gdyby ktoś potrzebował Generalnie typowy poker room. Ruch trochę mały i widać, że platforma jeszcze ma sporo rozwoju przed sobą. Jedni stwierdzą, że to minus. Ja widzę w tym plus bo dość łatwo dopchać się do płatnych miejsc w turniejach. Poniżej przekrój turniejów za free i niskie stawki: Rejestracja bardzo prosta + anonimowość + krypto Gdyby ktoś był zainteresowany to zdecydowanie polecam i do zobaczenia przy stołach! CoinPoker czysty RE: CoinPoker - dondziadzia - 03-09-2021 10:18 Grywam okazjonalnie i dzisiaj udało się wygrać turniej za $ 5 Jako, że to było KO łączna nagroda $ 35,81 RE: CoinPoker - bangbangadi - 03-09-2021 12:36 graty, moze zrobimy jakis forumowy turniej? RE: CoinPoker - dondziadzia - 03-09-2021 12:49 (03-09-2021 12:36)bangbangadi napisał(a): graty, moze zrobimy jakis forumowy turniej? Dzięki! Jeśli pojawi się więcej chętnych to czemu nie RE: CoinPoker - Hasher - 03-09-2021 13:06 Pisze się RE: CoinPoker - MilanFan - 08-09-2021 20:24 Też bym mógł zagrać |