Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! (/Temat-Associate-plus-20PLN-5-USDT-wystarczy-nr-tel-bez-kyc-172296) |
Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Adisokol - 26-07-2021 16:15 Witam, do zgarniecia jest ~20-21PLN / 5 USD za rejestracje z uzyciem nr tel Co najwazniejsze nie trzeba przechodzic kyc , wiec zapewne jak ktos ma pare nr tel moze odebrac pare bonusow Czysty link:https://www.associates-pl.com (bez bonusu) Reflink: xx ( wiecej info w odp pod tematem) kod polecajacego jezeli nie zostanie automatycznie wklejony: xx Instrukcja 1)Rejestrujemy sie uzywajac swojego nr tel ( potwierdzamy kodem) 2)Po zarejestrowaniu sie sciagamy appke whatsapp na tel (zwykly sms nie przechodzi) 3)Abyscie otrzymali srodki bonusowe musze przeslac administracji wasz nick . 4)Umowmy sie , ze 2 razy dziennie bede przesylal do nicki (biore je z panelu polecen) w celu dodania srodkow bonusowych. Wiec weryfikacja powinna w dni robocze byc tego samego dnia 5)Gdy wasze konto zostanie doladowane bedziecie widziec wirtualne 700zl(nie mozemy tego wyplacic ) 6)Przechodzimy w zakladke dom(lewy dolny rog strony) i klikamy na przycisk 3% 7)Nastepnie klikamy "wez to teraz" czekamy az sie zaladuje -> wyslij pakiet -> powrot. 7.1)Czynnosc powtarzamy 10razy. 8)Gdy juz to zrobimy przechodzimy w zakladke konto (prawy dolny ) , wycofanie i zlecamy wyplate (mamy do wyboru 2 opcje) Stronka zawola od nas"dane do karty debetowej" Chodzi o zwyczaje dane do przelewu, jezeli ktos zleca w usdt moze wpisac zmyslone a)Wyplata na konto bankowe b)Wyplata w usdt na dowolna gielde np binance. Wchodzimy w konto -> ustaw sie -> trc20 i uzupelniamy dane + wrzucamy ss kodu qr potem przechodzimy w zakladke wycofaj i zlecamy wyplate W zielony kwadracik wpisujemy kwote a w czerwony adres portfela usdt. Realizacja wyplaty trwa 24h czyli przelew powinien dojsc w 3dni, usdt ~24h Jezeli ktos ma jakis problem z uzyciem whatsappa i napisaniem o doladowanie konta z przyczyn roznych, niech napisze do mnie na pw wraz ze swoim loginem. RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - M$ney - 26-07-2021 17:16 Mozna prosic jakis dowod wyplaty? RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Adisokol - 26-07-2021 17:18 (26-07-2021 17:16)M$ney napisał(a): Mozna prosic jakis dowod wyplaty? Stronka co prawda wyglada jakby sie podszywala pod amazona i nie wiadomo do czego ona w ogole sluzy ale wyplaca Poza tym zadnych danych tam nie podajemy wiec nikomu nie zaszkodzi sprobowac. RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - milosz998 - 26-07-2021 17:24 Napisałem do admina. Odpisał "zrzut". Kazał mi wysłać zrzut ekranu z menu "Dane zespołu". Wysłałem mu ten zrzut i napisał "to co ja mam doładować?" Więc chyba coś tu nie działa Nie bardzo kumam tego admina, bo chłop odpisuje jakby mu się nie chciało, widać że go męczą ludzie o te doładowania, ale chyba nie mam żadnego poleconego i dlatego nie doładouje mi nic. RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Adisokol - 26-07-2021 17:26 (26-07-2021 17:24)milosz998 napisał(a): Napisałem do admina. Napisz mi na pw swoj nick // Generalnie mialo to dzialac tak ze osoba polecajaca podsyla nicki i ewentualnie screen z panelu na whatsappie i wtedy sa przyznawane te srodki bonusowe. Sprawdzilem to i mnie normalnie puscilo jak napisalem wiadomosc taka jak w temacie, 2 osoby tutaj z forum tez juz normalnie przepuscilo jak napisali ale wychodzi na to ze niektorych cofa. Jezeli od kogos wolaja zrzut ekranu piszcie mi nicki na pw RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - aron-baron - 26-07-2021 17:32 Co się dostaje za polecenie? RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Adisokol - 26-07-2021 17:38 (26-07-2021 17:32)aron-baron napisał(a): Co się dostaje za polecenie? 3zl RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - milosz998 - 26-07-2021 17:39 No dobra wysłałem nick na PW, co mam dalej robić? RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Adisokol - 26-07-2021 17:42 (26-07-2021 17:39)milosz998 napisał(a): No dobra wysłałem nick na PW, co mam dalej robić? Wlasnie przeslalem nicki do administratora sprawdz za 20-30min czy masz bonus. Z tego co mi administratorka napisala nie mozecie sami napisca o bonus (dziwne bo paru osobom sie to udalo). Podsylajcie mi wiec swoje nicki na pw ja bede kilka razy dziennie podsylal je dalej w celu przyznania bonusu. Jak bonus zostanie przyznany postepujecie dalej zgodnie z instrukcja. //Przy wyplacie zawola od was dane karty debetowej, chodzi o zwyczajne dane do przelewu , jezeli chcecie wyplacic bonus na konto podajecie swoje dane konta walutowego, jezeli w usdt i nie chcecie podawac to mozecie wymyslic nr konta /// Zrobimy troszeczke inaczej, Umowmy sie , ze 2 razy dziennie bede przesylal do administracji nicki w celu dodania srodkow bonusowych(biore je z panelu polecen) . Wiec weryfikacja powinna w dni robocze byc tego samego dnia . Nie musicie mi juz podsylac nickow na pw ;d RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Morricorne - 26-07-2021 23:51 Wszystko poszło. Nie zapomnijcie tylko ustawić adresu USDT pod opcją ustaw się. Zleciłem wypłatę na binance i czekam. To jest jednorazowa akcja czy można to codziennie powtarzać i sobie zlecać wypłatę? |