Mail tłumaczenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Inne (/Forum-Inne-151) +------ Wątek: Mail tłumaczenie (/Temat-Mail-tlumaczenie-17219) |
Mail tłumaczenie - DDK - 28-11-2010 13:13 Proszę o tłumaczenie na polski ; ) Cytat:-- RE: Mail tłumaczenie - diabloo07 - 28-11-2010 13:24 Witaj, Sprzedający, Używam tej możliwości, aby powiedzieć Ci, że jestem bardzo zainteresowany tym przedmiotem i mogę zapłacić Ci w każdej walucie: w złotych, a nawet EURO. Mogę zaoferować Ci 900 PLN za przedmiot, jeżeli cena Ci nie odpowiada, możesz odpisać z ceną, za jaką możesz sprzedać. Przedmiot będzie wysyłany za pomocą EMS Pocztex. Proszę odpisz mi wraz ze swoimi danymi bankowymi, abym mógł przekazać je do mojego banku w celu zapłaty za przedmiot. Zauważ, że przedmiot będzie jechał do Nigerii. |