Notoryczne blokady kont reklamowych i bany na nowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Notoryczne blokady kont reklamowych i bany na nowych (/Temat-Notoryczne-blokady-kont-reklamowych-i-bany-na-nowych-172096) |
Notoryczne blokady kont reklamowych i bany na nowych - iamvegetable - 29-06-2021 08:21 Witam serdecznie. Może ktoś z was będzie w stanie mi pomóc. Otóż FacebookAds jest moim głównym źródłem dochodu, ostatnio otrzymałem blokadę na konto reklamowe a potem na fanpage, po kilku od wołaniach niestety nie udało się nic wskórać. Okey, tworze nowe konto, robię reklamę, mijają dwa dni - konto zablokowane, kazali podesłać selfie. Zrobiłem to, zweryfikowali, zablokowali na stałę. Co zrobić w takim przypadku? Jak ustrzec się przed tym, że Facebook wykrywa multi? Inny sprzęt, inne połączenie Wi-Fi? Próbowałem już opcji z nową przeglądarką, czyszczeniem cookie i historii i incognito, ale blokują nadal. RE: Notoryczne blokady kont reklamowych i bany na nowych - rachman - 29-06-2021 10:22 Jaki powód podają. Może masz coś w treści czego nie tolerują. |