Investcoin - Jak prawie zarobiłem milion - Order Cancel - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Investcoin - Jak prawie zarobiłem milion - Order Cancel (/Temat-Investcoin-Jak-prawie-zarobilem-milion-Order-Cancel-172067) |
Investcoin - Jak prawie zarobiłem milion - Order Cancel - Admin - 26-06-2021 18:53 Heja wszystkim, dzis raczej jako ciekawostkę i temat do dyskusji. Obudziłem się dziś wcześnie okolo 4 rano, odpaliłem kilka standardowych zakładek, sprawdziłem kursy akcji, kruszców i odruchowo odpaliłem cene monet bulionowych na investcoinie, ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłem ceny rzędu 1800zł za uncje zamiast 1800dolarów, prawdopodobnie nawalił im system i źle przeliczał kurs waluty polskiej. W efekcie czego kilogramowa sztabka złota kosztowała około 50 tys zamiast 200+, jakiś randomowy krugerand czy lisc 1800zł zamiast 7000+ Błąd dotyczył wyłącznie waluty polskiej, zakupy przy innych walutach były poprawne, oto parę zrzutów: zrobiłem kilka zakupów na łączną kwotę paruset tysięcy zł, otrzymałem fakturę - jaki efekt? po paru godzinach anulowanie wszystkich zamówień, bez żadnych wyjaśnień. Po kilku godzinach od mojego zakupu również zablokowali całkowicie możliwość zakupu za PLN - która jest wyłączona do teraz. Z jednej strony nie jestem specjalnie zaskoczony bo na takiej transakcji zyskałbym realnie ponad milion złotych, z drugiej natomiast - jeśli zwykły kowalski zrobi zakup na stronie i nie zapłaci to będzie ciągnięty po sądach Koszt zakupu 420 tys, realna wartosc okolo 1,5mln zł, w koszyku 190 złotych uncjówek 10 kilogramowych sztabek srebra i 1000 srebrnych uncjówek. RE: Investcoin - Jak prawie zarobiłem milion - Order Cancel - PremAccHack - 26-06-2021 22:31 Gruba akcja Ciekawe czy jakbyś kupił jedną monetę to by wysłali czy też anulowanie. Kasa zamrożona, ale warto było spróbować |