![]() |
Szybkie 5 zł po przez przelew BLIK? Gdzie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szybkie 5 zł po przez przelew BLIK? Gdzie? (/Temat-Szybkie-5-zl-po-przez-przelew-BLIK-Gdzie-172066) |
Szybkie 5 zł po przez przelew BLIK? Gdzie? - Xaypadre - 26-06-2021 13:03 Siemka wszystkim! Potrzebuję na wczoraj doładować sobie konto bankowe po przez przelew BLIK na telefon w wysokości 5 zł (tak wiem, śmieszka kwota ale właśnie tyle mi brakuje). Macie może jakąś szybką "akcję" do wykonania wzamian za te 5 ziczko? Niby mam też 2 euro na apce BlackCatCard, tylko nie mam jak tego wypłacić, a jedynie mogę wysłać je innemu użytkownikowi BCC, lecz takiego nie znam który by był zainteresowany ;( Jakieś pomysły? RE: Szybkie 5 zł po przez przelew BLIK? Gdzie? - rAzEET - 26-06-2021 13:29 Mogę pomóc i przyjąć te 2€ za 5zł BLIK ![]() RE: Szybkie 5 zł po przez przelew BLIK? Gdzie? - Xaypadre - 26-06-2021 13:32 (26-06-2021 13:29)rAzEET napisał(a): Mogę pomóc i przyjąć te 2€ za 5zł BLIK Napisałem PW ![]() Polecam usera @rAzEET w wymianach. Szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Pierwsza klasa! ![]() RE: Szybkie 5 zł po przez przelew BLIK? Gdzie? - Hybrid1990 - 26-06-2021 14:03 Dział Dyskusja o Zarabianiu to nie miejsce na ogłoszenia i transakcje. Warny już do was lecą za spam. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |