Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Życie w Norwegii - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Życie w Norwegii (/Temat-Zycie-w-Norwegii-171801)

Życie w Norwegii - shf - 26-05-2021 10:53

Co sądzicie o życiu i pracy w Norwegii w Oslo. Czy lepiej może zarobić co sie da i wrocic?

A gdyby tak porównać USA a Norwegia? Co byście wybrali?

RE: Życie w Norwegii - Begrezen - 30-05-2021 00:03

a po co wracac? do czego? wyjedz i nie wracaj

oczywiscie ze norwegia > usa, nie slyszales o BLM i ogolnym burdelu, jaki tam teraz ma miejsce? Sex

RE: Życie w Norwegii - itmaster - 30-05-2021 06:54

Według mnie już lepiej w Norwegii niż w USA. Lepsze warunki do życia.

RE: Życie w Norwegii - shf - 30-05-2021 11:41

(30-05-2021 00:03)Begrezen napisał(a):  a po co wracac? do czego? wyjedz i nie wracaj

oczywiscie ze norwegia > usa, nie slyszales o BLM i ogolnym burdelu, jaki tam teraz ma miejsce? Sex

Właśnie słyszałem o tym, byłem w USA 3x i w tym roku odwiedzam Norwegię. W któryś z tych krajów planuję osiąść na dłużej żeby zarobić i wrócić, no chyba że douczę się języka i dorwę w IT robotę (zdalnie cały czas pracuję na zlecenia dla firmy).

Jak sam na swojej skórze to tam pożyję i przetestuję to dam znać, ale no powiem, że jednak miałem trochę wahania ale przekonaliście mnie Panowie Big Grin żeby tam uderzać Big Grin