Życie w Norwegii - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Życie w Norwegii (/Temat-Zycie-w-Norwegii-171801) |
Życie w Norwegii - shf - 26-05-2021 10:53 Co sądzicie o życiu i pracy w Norwegii w Oslo. Czy lepiej może zarobić co sie da i wrocic? A gdyby tak porównać USA a Norwegia? Co byście wybrali? RE: Życie w Norwegii - Begrezen - 30-05-2021 00:03 a po co wracac? do czego? wyjedz i nie wracaj oczywiscie ze norwegia > usa, nie slyszales o BLM i ogolnym burdelu, jaki tam teraz ma miejsce? RE: Życie w Norwegii - itmaster - 30-05-2021 06:54 Według mnie już lepiej w Norwegii niż w USA. Lepsze warunki do życia. RE: Życie w Norwegii - shf - 30-05-2021 11:41 (30-05-2021 00:03)Begrezen napisał(a): a po co wracac? do czego? wyjedz i nie wracaj Właśnie słyszałem o tym, byłem w USA 3x i w tym roku odwiedzam Norwegię. W któryś z tych krajów planuję osiąść na dłużej żeby zarobić i wrócić, no chyba że douczę się języka i dorwę w IT robotę (zdalnie cały czas pracuję na zlecenia dla firmy). Jak sam na swojej skórze to tam pożyję i przetestuję to dam znać, ale no powiem, że jednak miałem trochę wahania ale przekonaliście mnie Panowie żeby tam uderzać |