![]() |
Miesięcznik by Trunks - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Miesięcznik by Trunks (/Temat-Miesiecznik-by-Trunks-171787) Strony: 1 2 |
Miesięcznik by Trunks - Trunks - 25-05-2021 16:42 Hej wszystkim, którzy to czytają i postanowili poświęcić swój czas na moje wypociny - tak, czas to obecnie i kiedykolwiek indziej był i będzie największą walutą tego świata, także dzięki ![]() Mam na imię Andrzej. W tym roku wbijam lvl 30. Pamiętam, jak za swoich czasów szkolnych biegło się szybko do domu aby zdążyć na Dragon Ball'a, który leciał na RTL7. Brak komputerów, internetu i zero obowiązków ![]() ![]() Na co planuję zapierniczać ? A no jestem zakochany w samochodach ![]() ![]() ![]() Na czym mam zamiar zarabiać ? Na czymś pewnym, czymś co pozwoli rozwijać swoje dotychczasowe umiejętności oraz sprawia poniekąd przyjemność. Mowa oczywiście o budowaniu stron www i ich monetyzowaniu. Jak już jesteśmy przy monetyzacji to głównym źródłem będzie Adsense. Poniżej wstawiam rekordowy JEDEN klik z poprzedniego roku. Projekt, który zarabiał niestety został sprzedany z pewnych okoliczności, których nie zamierzam poruszać. ![]() Drugą formą monetyzacji będzie jakiś program partnerski, gdzie będę mógł promować wybrane aukcje od żółtodziobów. Póki co faworytem jest epn.bz jednak może jest coś ciekawszego ? Warunkiem jest możliwośc promowania konkretnych produktów, a nie całego serwisu. Trzecią formą monetyzacji "stron mniej etycznych" z punktu widzenia użytkownika będzie Ogads - póki co mam jedną stronkę, zero linków, jedynie jakiś onpage zrobiony i sama z siebie zarobiła w tym msc $3.54 Niech tylko znajdę czas, na linkowanie ![]() Jaki ustalam sobie cel ? Do końca roku stabilne, pasywne 100zł/dziennie ![]() Wpisy będą pojawiać się raz na tydzień tak jak wskazuje nazwa tematu ![]() Pozdro RE: Tygodnik by Trunks - itmaster - 25-05-2021 19:09 Oj też pamiętam RTL7 ![]() Co do bryki ile byś musiał uzbierać, żeby sobie kupić takiego dodża? A już podsumowując, życzę powodzenia i wytrwałości w prowadzeniu dziennika. RE: Tygodnik by Trunks - Trunks - 30-05-2021 17:10 (25-05-2021 19:09)itmaster napisał(a): Co do bryki ile byś musiał uzbierać, żeby sobie kupić takiego dodża? Niestety ale ze starą motoryzacją, a tym bardziej tą kultową jest tak, że szybko nabiera na wartości. Wszystko zależy od stanu, tego jak auto jest zrobione i dużo, dużo więcej. Póki co nie mam ustalonej sztywnej kwoty bo by mnie głowa rozbolała ![]() ![]() Zarobki z ostatnich 30 dni : Adsense : ![]() OgAds : ![]() Po podliczeniu dniówka z ostatnich 30dni wynosi 12,96zł Plany na najbliższe dwa tygodnie ? Naprawić problemy z indeksacją spowodowane duplikacją treści w obrębie serwisów ![]() Do następnego ![]() RE: Miesięcznik by Trunks - Trunks - 04-07-2021 09:30 Ahoj ! Na wstępie - zmieniam tytuł z tygodnika na miesięcznik. Niestety brak czasu... Co do samego zarabiania, to miesiąc czerwiec prezentuje się następująco : Adsense : ![]() Ogads : ![]() Po podliczeniu dniówka w czerwcu wynosi 17,50zł Duplikacja treści w obrębie 8 serwisów poprawiona. Teraz czas na trochę soku ![]() ![]() 3mta się ![]() RE: Miesięcznik by Trunks - shf - 04-07-2021 14:42 Również pamiętam RTL7 i Dragon Ball ![]() RE: Miesięcznik by Trunks - lukaszonline - 09-07-2021 22:55 Dobra fura, też jestem fanem takich aut, mają duszę... i ten dźwięk silnika... Powodzenia w realizacji celu! BTW, jak generujesz ruch? RE: Miesięcznik by Trunks - Vasaki - 10-07-2021 09:12 Ja na dzień dzisiejszy jestem wydziarany w DB ![]() Powodzenia przyjacielu i polecam się jako pomoc przy imporcie samochodów z USA (pomoc darmowa). Miło widzieć kolejnego w GA. RE: Miesięcznik by Trunks - Trunks - 02-08-2021 09:25 Hej ![]() Minął kolejny miesiąc, więc czas na podsumowanie : Adsense : ![]() OgAds : ![]() Po podliczeniu dniówka w lipcu wynosi 20,94zł Standardowo projekt pod Ogads pozostawiony sam sobie, a jednak udało się wykręcić sporo więcej niż w poprzednim miesiącu. Przypomnę - domena ma kilka msc i zero, null linków ![]() ![]() Jeden z serwisów ostatnio nabiera lekkiego rozmachu ![]() ![]() @lukaszonline Tylko i wyłącznie wyszukiwarki @Vasaki Dzięki ! ![]() Do następnego ![]() RE: Miesięcznik by Trunks - mahuzz - 02-08-2021 11:27 Piękny Dodge ![]() Co do OGAds - może nie doczytałem - ale czy są to hacki/generatory? Jeśli tak, to nie skupiaj się na jakości linków aż tak. Strony wpadają w serpy i wypadają z serpów. Kiedyś dobre kilka miesięcy taka strona mogła stać i warto było inwestować czas i pieniądze na research i "staranność". Teraz, imo, lepiej zblastować scrapeboxem taką stronę, albo nie linkować jej w ogóle i skalować tworząc nowe. Takie 2 centy ode mnie ![]() RE: Miesięcznik by Trunks - Trunks - 02-08-2021 12:54 @mahuzz ta strona pod OgAds to taki w sumie generator ale nie żadnych hacków ani nic związanego z software ![]() |