insta ban na instagramie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Instagram (/Forum-Instagram-453) +--- Wątek: insta ban na instagramie (/Temat-insta-ban-na-instagramie-171725) |
insta ban na instagramie - Blasterm92 - 19-05-2021 20:33 Witam, powiedzcie mi jak założyć konto na instagramie żeby od razu na starcie nie dostać bana ? XD Resetowałem neta, używałem różnych przeglądarek, firefox / chrome / opera, czyściłem w nich dane i historie. I za każdym razem jak założe nowe konto na gmailu a za chwile robie konto na insta to po potwierdzeniu kodem dostaje takie powiadomienie. Aby się zalogować, potwierdź swoją tożsamość Zauważyliśmy nietypową aktywność na Twoim koncie, dlatego Cię wylogowaliśmy. Wykonaj kolejne kroki w ciągu 30 dni, abyśmy mogli spróbować przywrócić Ci dostęp do konta, zanim zostanie ono wyłączone. Założyłem juz ponad 5 czy 6 kont i za każdym razem to samo... |