Csgopolygon! - Ruletka 500 Coinsów I 2 Kapsuły - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Csgopolygon! - Ruletka 500 Coinsów I 2 Kapsuły (/Temat-Csgopolygon-Ruletka-500-Coinsow-I-2-Kapsuly-171641) |
Csgopolygon! - Ruletka 500 Coinsów I 2 Kapsuły - JWRBiznesmen - 10-05-2021 14:28 Witam, rozpocząłem działalność na csgopolygon. Na czym polega moja działalność? Za użycie przez użytkownika mojego promo-kodu dostaję z tego coinsy, w zamian za użycie mojego kodu wysyłam użytkownikowi 2 kapsuły z naklejkami RMR2020. Aktualna wartość to 1 zł za sztukę, która prawdopodobnie wzrośnie sporo gdy promocja na nie się skończy, wcześniej kosztowały 4zł za sztukę. Mój kod promocyjny: TYNKARZAKROBATA (ilość coinsów i nagroda zależy od odznak/medali/posiadanych gier na steam (cs 1.6/source/GTA V), oraz lvla steam. Jeśli będziecie mieli zamiar użyć mojego kodu promocyjnego, proszę dodajcie mnie na discordzie, gdzie będziecie mogli odebrać nagrodę Jawor#1059 (Dla mojej i waszej wygody zróbcie screena/filmik jak wpisujecie mój kod i ile coinsów dostajecie.) Jeśli będzie trzeba udzielę pomocy. RE: Csgopolygon! - Ruletka 500 Coinsów I 2 Kapsuły - Hybrid1990 - 10-05-2021 16:06 Csgopolygon jest już opisany na forum w tym dziale + masz za mało postów aby podać swój kod promocyjny. Jednakże możesz założyć temat w dziale Refback za pieniądze skoro oferujesz de facto pieniądze za rejestrację z twoim kodem. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |