Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zmiana uzupełnień - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103)
+----- Dział: News (/Forum-News-105)
+----- Wątek: Zmiana uzupełnień (/Temat-Zmiana-uzupelnien-17160)

Zmiana uzupełnień - paskur - 27-11-2010 13:06

[Obrazek: logo-thisbox.png]
Dzisiaj w nocy pojawiła się informacja na blogu:
Kod:
Przedstawiam nieco zmienioną formę rywalizacji o nagrody w uzupełnieniach i nie tylko !

Uzupełnienia będą odbywać się nie co jeden, a co dwa miesiące. Na każdym uzupełnieniu będą dwie formy zdobycia nagród - rywalizacja lub aukcje. Użytkownik przed restockiem będzie musiał podjąć decyzję w jaki sposób będzie próbował zgarnąć wygraną. Aukcje będą odbywały się normalnie na zasadach ogólnych. Rywalizacja zostanie nieco zmieniona, mianowicie każdy użytkownik dostaje od nas aż 3 szanse na najlepszy wynik, a tabela z rankingiem o dany przedmiot będzie cały czas widoczna i automatycznie aktualizowana ! Ponieważ może wystąpić duże obciążenie serwera, liczba osób online będzie ograniczona, a sam proces uzupełnienia będzie rozbity na kilka dni (jeden dzień = jeden przedmiot). Na przykład: W poniedziałek rywalizacja będzie o 4 przenośne konsole psp, we wtorek o 10 myszek Abyssus itd. Wszystkie informacje znajdą się na blogu odpowiednio wcześnie.

Uzupełnienie odbędzie się wstępnie między 26 a 30 grudnia w przerwie świątecznej (plus/minus kilka dni).

UWAGA ! Do 9. grudnia czekamy na Wasze propozycje nagród ! Weź udział na naszym forum.

Ostatnia informacja. Już niedługo wystartuje od nowa Zgadula, z jeszcze większą ilością nagród i trochę zmienionymi zasadami !

Tak więc, w skrócie:
-uzupełnienia co 2 miesiące
-rywalizacja/aukcja - do wyboru
-3 szanse w rywalizacji
-rywalizacja przez kilka dni

Wszystko było by super, gdyby restocki było co miesiąc.
Mam nadzieje, że zaskoczą nas ilością nagród.
Ja olałem TB i zaloguje się tam za miesiąc...

A ty co sądzicie?

RE: Zmiana uzupełnień - Boonys - 27-11-2010 13:20

Cóż,ja się dalej będę bawić.
Ogólnie to dobrze zrobili,bo robili te restocki takie słabe że omg,wole rzadziej a porządne niż częściej a takie że ja pierdo**!

RE: Zmiana uzupełnień - szulakaluble - 27-11-2010 15:23

Oby nie było tak ze bedzie 1 konsola, 2 myszki, kilka penów i to 2 gb... i 23475636373 smyczek....

RE: Zmiana uzupełnień - CrisPL - 27-11-2010 16:33

Zdawało się, że będzie jakaś niespodzianka bo tak długo nic nie ma to tam z okazji świąt, a tu takie coś Sad.

Mam nadzieję, że dla mnie początkującego też coś na tym restocku się znajdzie.

RE: Zmiana uzupełnień - Magnus - 28-11-2010 08:44

Tylko by było dużo nagród Tongue Smile