Zmiana uzupełnień - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103) +----- Dział: News (/Forum-News-105) +----- Wątek: Zmiana uzupełnień (/Temat-Zmiana-uzupelnien-17160) |
Zmiana uzupełnień - paskur - 27-11-2010 13:06 Dzisiaj w nocy pojawiła się informacja na blogu:
Kod: Przedstawiam nieco zmienioną formę rywalizacji o nagrody w uzupełnieniach i nie tylko ! Tak więc, w skrócie: -uzupełnienia co 2 miesiące -rywalizacja/aukcja - do wyboru -3 szanse w rywalizacji -rywalizacja przez kilka dni Wszystko było by super, gdyby restocki było co miesiąc. Mam nadzieje, że zaskoczą nas ilością nagród. Ja olałem TB i zaloguje się tam za miesiąc... A ty co sądzicie? RE: Zmiana uzupełnień - Boonys - 27-11-2010 13:20 Cóż,ja się dalej będę bawić. Ogólnie to dobrze zrobili,bo robili te restocki takie słabe że omg,wole rzadziej a porządne niż częściej a takie że ja pierdo**! RE: Zmiana uzupełnień - szulakaluble - 27-11-2010 15:23 Oby nie było tak ze bedzie 1 konsola, 2 myszki, kilka penów i to 2 gb... i 23475636373 smyczek.... RE: Zmiana uzupełnień - CrisPL - 27-11-2010 16:33 Zdawało się, że będzie jakaś niespodzianka bo tak długo nic nie ma to tam z okazji świąt, a tu takie coś . Mam nadzieję, że dla mnie początkującego też coś na tym restocku się znajdzie. RE: Zmiana uzupełnień - Magnus - 28-11-2010 08:44 Tylko by było dużo nagród |