Problem z powiązaniem konta na Instagramie ze stroną FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Problem z powiązaniem konta na Instagramie ze stroną FB (/Temat-Problem-z-powiazaniem-konta-na-Instagramie-ze-strona-FB-171597) |
Problem z powiązaniem konta na Instagramie ze stroną FB - MrWujek - 06-05-2021 15:57 Po wejściu na Instagramie w "edytuj profil", wybraniu strony, którą chce powiązać i zatwierdzeniu wszystkich komunikatów, wyświetla mi się informacja: "Wystąpił problem w zrealizowaniu Twojego żądania. Pracujemy nad jak najszybszym rozwiązaniem problemu". Sytuacja się powtarza, również gdy chce nawiazac powiazanie od strony FB. Wielokrotnie odłączałem powiazanie i nawiązywałem ponownie, dodatkowo odinstalowałem aplikacje, wyłączyłem tymczasowo konto na Instagramie, wszystko nieskuteczne. Jakieś pomysły co dalej robić? |