![]() |
Jak na chwilę obecną zautomatyzować metodę follow/unfollow? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Instagram (/Forum-Instagram-453) +--- Wątek: Jak na chwilę obecną zautomatyzować metodę follow/unfollow? (/Temat-Jak-na-chwile-obecna-zautomatyzowac-metode-follow-unfollow-171528) |
Jak na chwilę obecną zautomatyzować metodę follow/unfollow? - Soplica - 27-04-2021 18:29 Siemka. Jak na obecną chwilę można sobie ogarnąć followersów na insta metodą follow/unfollow poprzez automatyzację. Widzę, że zmieniły się algorytmy, bo większość firm świadczących usługi automatyzacji profili poznikała. Może ktoś z Was się tym zajmuje i pomoże za opłatą? Pozdrawiam. RE: Jak na chwilę obecną zautomatyzować metodę follow/unfollow? - hetmanik - 04-05-2021 20:04 (27-04-2021 18:29)Soplica napisał(a): Siemka. Jak na obecną chwilę można sobie ogarnąć followersów na insta metodą follow/unfollow poprzez automatyzację. Widzę, że zmieniły się algorytmy, bo większość firm świadczących usługi automatyzacji profili poznikała. Generalnie Instagram jest bardzo inteligentny, po tacie Facebooku ![]() Mogę napisać takiego bota, w zależności od wymagań. Sam napisałem sobie również bota do wystawiania ofert na grupkach i marketplace na Facebooku. Trudno mi powiedzieć jaka byłaby cena takiego przedsięwzięcia, wszystko zależy od stopnia zaawansowania bota. Jakbyś miał pytania śmiało pisz priv ![]() RE: Jak na chwilę obecną zautomatyzować metodę follow/unfollow? - shf - 23-05-2021 16:51 Rwnież popieram pomysł z własnym botem, sam myślę o wykonaniu takiego. RE: Jak na chwilę obecną zautomatyzować metodę follow/unfollow? - detalek.2010 - 07-10-2023 20:58 A polecacie jakieś aplikacje do sprawdzenia kont, które nie obserwują nas wzajemnie i automatyzacji unfollow ? RE: Jak na chwilę obecną zautomatyzować metodę follow/unfollow? - growmi - 08-10-2023 19:35 Przecież są boty do automatyzacji Instagrama ![]() RE: Jak na chwilę obecną zautomatyzować metodę follow/unfollow? - krslxrd - 09-02-2024 19:26 Growbot |