Telefon z modulacją głosu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Telefon z modulacją głosu (/Temat-Telefon-z-modulacja-glosu-171422) |
Telefon z modulacją głosu - EfectiveWork - 17-04-2021 14:05 Czesc, Mam nietypowe pytanie...Czy znacie telefony lub urządzenia, które skutecznie potrafią modulować meski i damski głos podczas prowadzenia rozmowy ? Czy wogole istnieją jakieś skuteczne urządzenia? Pozdrawiam RE: Telefon z modulacją głosu - rayden - 17-04-2021 15:57 A sprawdzałeś w Google Play czy nie ma jakiejś działającej aplikacji do modulowania głosu? Na tę chwilę tylko to mi przychodzi do głowy, jeśli chodzi o rozmowy telefoniczne. W przypadku rozmów na komunikatorach komputerowych, byłoby o wiele łatwiej RE: Telefon z modulacją głosu - EfectiveWork - 17-04-2021 16:34 Niestety nic wartego uwagi nie znalazłem Zdaję sobie sprawę, że może nawet nie być nic obecnie wartego na rynku |