Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fan Page z 51 tyś polubień - pytanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Fan Page z 51 tyś polubień - pytanie (/Temat-Fan-Page-z-51-tys-polubien-pytanie-171402)

Fan Page z 51 tyś polubień - pytanie - qw85qw - 15-04-2021 05:34

Witam,
Posiadam FP na FB z 51 tyś polubień, tematyka to humor, śmieszne zdjęcia, filmiki itd. Czy według Was warto stawiać pod to serwis typu demotywatory, kwejk itp ? Chodzi mi o to że jak wleci post to aby zobaczyć zdjęcie trzeba kliknąć w link który odsyłał by do www. A może inny pomysł ? Ktoś doradzi coś ?

RE: Fan Page z 51 tyś polubień - pytanie - rammus - 15-04-2021 09:01

jesli sa duze zasiegi i aktywnosc pod postami to czemu nie
inny pomysl? wydaje mi sie ze wiekszosc osob na takim fp to kidy wiec za duzo pomyslow nie ma a jedyne co mi przychodzi na mysl to hm moze koszulki albo taniej kubki?

wszystko zalezy od zaangazowania osob obs

RE: Fan Page z 51 tyś polubień - pytanie - qw85qw - 15-04-2021 10:14

Myslalem wlasnie o tym koszulki, kubki tylko czy tego juz nie za duzo w necie hmmm :/

RE: Fan Page z 51 tyś polubień - pytanie - lokalny zielarz - 15-04-2021 15:06

tego już jest mnóstwo w necie, musiałbyś mieć pomysł, zrobić coś ciekawego

RE: Fan Page z 51 tyś polubień - pytanie - Jnvestor - 15-04-2021 16:08

Stawianie strony internetowej ze śmiesznymi obrazkami nie ma za bardzo sensu - po pierwsze jest już tego mnóstwo, a po drugie w porównaniu do czasów powiedzmy 10 lat temu ludzie już tak mniej chętnie odwiedzają takie strony. Zresztą wystarczy porównać takie chociażby demotywatory dzisiaj i kilka lat temu.
Poza tym zasięgi takich postów będą niewielkie. Ludziom na FB nie chce się klikać w linki. Wystarczy wejść na fanpage pierwszego lepszego serwisu z obrazkami i widać tam jaki zasięg mają odnośniki na stronę, a jaki posty z dodanym obrazkiem nigdzie nie przenoszącym.

Koszulki i kubki są zdecydowanie lepszym pomysłem, no ale trzeba mieć naprawdę coś ciekawego żeby ludzie to chcieli kupować.

RE: Fan Page z 51 tyś polubień - pytanie - Morder - 16-04-2021 21:25

Ja bym się w to nie pchał chyba, że masz super społeczność z którą masz kontakt. Jak słaba aktywność to nie ma sensu.