![]() |
Jakieś porady przy tworzeniu nowych kont ?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jakieś porady przy tworzeniu nowych kont ?? (/Temat-Jakies-porady-przy-tworzeniu-nowych-kont-171320) |
Jakieś porady przy tworzeniu nowych kont ?? - Sashimo - 07-04-2021 22:29 Obecnie tworzę 4 fake konta na FB i natknąłem się na pewien problem mianowicie na każdym koncie zdarza się że mam te same proponowane osoby do dodania :/ Jak startowałem to starałem się dodawać znajomych z 4 różnych stron polski mimo tego na każdym koncie miałem proponowane fakekonto "Ewa Ewa" która ma ponad 4k znajomych ;/ Ogólne to staram się dodawać po 30-40 osób dziennie W planach mam założenie jeszcze 6 kont tylko chciał bym uniknąć tego problemu z powtarzaniem się znajomych bo bez sensu mi ci sami znajomi na kilku kontach ;/ Czy zmiana IP pomoże ?? RE: Jakieś porady przy tworzeniu nowych kont ?? - Hybrid1990 - 27-04-2021 17:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |