Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem (/Temat-Sprzedam-dochodowa-grupe-wraz-z-instagramem-171276) |
Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem - Huston - 03-04-2021 16:24 [Nazwa przedmiotu : Duża, grupa Facebook ponad 160 tysięcy ludzi plus instagram 70k - realnych obserwujących Na sprzedaż mam dochodowa grupę która już zarabia stabilnie (3k msc). Grupa ma dużo większy potencjał i dla zaangażowanej osoby może przynosić dużo większe zarobki. Dla zainteresowanej osoby podeślę statystyki i faktury. Dokładam do tego całe know how oraz klientów. W grupie są samo pracujący sprawdzeni moderatorzy więc nic nie trzeba robić. Do grupy średnio dołącza 10tys ludzi miesięcznie. Całość budowałem ręcznie, dbając o szczegóły, nie ma tu fejkow czy nabitych lajkow. Robiłem to z pasji. Do grupy dodatkowo dodaje instagram 70k follow o dużych zasięgach i tej samej tematyce. Jeśli szukasz gotowego biznesu który zarabia i Szukasz dużej grupy docelowej to swietnie trafiłeś. . Rozważę tylko poważne oferty. Cena: 50 tysięcy Jeśli chcesz wydobyć Link i tylko popisać to daruj sobie ... W kontakcie! RE: Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem - pietreczka - 03-04-2021 16:26 Nie da się do Ciebie wysłać wiadomości, poproszę o więcej szczegółów na PW RE: Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem - Huston - 03-04-2021 16:28 Przepraszam faktycznie, Już powinno być okej. RE: Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem - Teodorr - 12-04-2021 11:27 Poproszę o link na PW. RE: Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem - piotrgk4 - 14-04-2021 13:04 Witam napisałem prywatną wiadomość z dopytaniem o szczegóły. RE: Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem - malpa2 - 14-04-2021 15:29 Podeślij priv jak można. RE: Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem - kubape - 16-09-2021 10:56 aktualne ? Sprzedam dochodową grupę wraz z instagramem - Hybrid1990 - 07-08-2024 10:22 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |