Najlepsze sygnały krypto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Najlepsze sygnały krypto (/Temat-Najlepsze-sygnaly-krypto-171271) |
Najlepsze sygnały krypto - RafalEnde - 03-04-2021 08:54 Witam W temacie krypto jestem od ponad 7 lat. Zacząłem w 2013 z 5k pln, na szczycie miałem ponad 100k. Taka historia moja z pierwszym cyklem. W tym cyklu zaczynałem ze 100k załadowane na 11k Btc w dźwigniach i po za,wiec nie muszę pisać chyba ze zarobiony jestem. Wstawię scr moich transakcji na dźwigni i po za z ostatniego miesiąca aby było wiarygodnie. Startuje z sygnałami krypto na telegramie i zachęcam każdego z grupy do dołączenia przez pw. Przyjmuje osoby które są w temacie i wiedza jak się obsługuje dźwignie na giełdach krypto i wszystko inne z tym związane. Sygnały będą płatne bardzo mało, nie daje info za darmo. Codziennie widzę naciągaczy na fb i ig którzy zrobili 1k profitu po za dźwignia trzymając coina i próbują sprzedawać sygnały, u mnie masz pewność ze nie jestem scamerem który sprzedaje słabe info byle by zarobić. Nie wiem czy w dobrym dziale tworze wątek? RE: Najlepsze sygnały krypto - Xavano - 03-04-2021 09:39 Oczywiście, że jesteś scamerem, jak masz taką świetną wizję w sygnałach, to zachowaj ją dla siebie tydzień czasu na dźwigni x100 i należysz do najbogatszych ludzi w Polsce, po co Ci grosze na telegramie za sygnały RE: Najlepsze sygnały krypto - malpa2 - 03-04-2021 11:13 "Sygnały będą płatne bardzo mało, nie daje info za darmo." Hahahah weź wyjazd z takim naciąganiem typie. Taki zarobiony jesteś że sygnały będą płatne bardzo mało ale 5-10zł chciałbyś dostać, co? Jak taki jesteś zarobiony pokaż swój dom z basenem i Porsche. Jakbyś to miał to stworzyłbyś grupę pro publico bono na telegramie i tak się dzielił z innymi. Kurczę to tak jak te typy z fejsa co sprzedają "fixy" czyli ustawione niby mecze z kursami 25-30. I sprzedają to po 50-100zl Zamiast brać kredyt, stawiac to za milion złotych i po 90 minutach mieć 30 milionów. RE: Najlepsze sygnały krypto - vky - 03-04-2021 11:20 ale o jakie sygnały chodzi? wystarczy obserwować portfel z daną walutą i widać, kiedy rośnie. PS. macie darmowy sygnał. LBC wzrosło z 0.83. na 1.71.. Najlepsze sygnały krypto - Hybrid1990 - 03-04-2021 13:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |