Hotcryp.to - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Hotcryp.to (/Temat-Hotcryp-to-171208) |
Hotcryp.to - Matoro132 - 27-03-2021 22:11 Hotcryp.to REF CZYSTY Walutą na której opiera się strona jest blaze Przelicznik: 100 blaze = 1.1 BTC satoshi 1110000 DOGE satoshi 35.5 ETH satoshi 331 LTC satoshi 305 DASH satoshi Serwis oferuje zarabianie poprzez: -shortlinks 200-50 blaze za 1 shortlink -mining: Webminer 12027hashes = 1 blaze Desktop Miner 2363 Hashes = 1 blaze Commandline 2363 Hashes = 1 blaze Publisher Mining 2363 Hashes = 1 blaze -videos Tutaj potrzebujemy dodatkowego konta na Hideout REF CZYSTY Po zalogowaniu do Hideout odpalamy dowolny filmik i zostawiamy. Po skończonym filmiku kolejny włączy się automatycznie. Nie pomijamy reklam bo za to nam płacą. Za jeden filmik z reklamą średnio wychodzi 3 punkty (10 punktów = 750 blaze). Ja odpalam filmiki w osobnym oknie, nie minimalizuje go, na okno przeglądarki nakładam drugie z którego normalnie korzystam i punkty się nabiją. Codziennie dostajemy bonus do odebrania w zakładce rewards Hideout ma 6 dodatkowych stron z filmikami pod inna nazwą. Aktualnie testuje na której lepiej nabija punkty. Login i hasło do tych stron jest takie samo jak do Hideout. Strony znajdują się po lewej stronie w zakładce "Hideout Network" Aby wypłacić przechodzimy w zakładkę "Transfer Points" Dodajemy konto HotCrypto klikając "Link new account" i logujemy się używając naszych danych. Odświeżamy stronę i nasze konto zostało dodane. Kilkamy redeem balance (min 10 punktów do wypłaty), wybieramy nasze konto hotcrypto i wypłacamy. Punkty od razu przetransferują się na hotcrypto i zamienią na blaze program poleceń 10% od zarobionej kwoty przez refa (1-500 poleconych) 15% od zarobionej kwoty przez refa (500+ poleconych) -offers Wykonywanie zadań w aplikacjach + ankiety od 15-120tyś blaze za ankietę od 10tyś-1mln blaze za wykonanie zadań od 1-15tyś blaze za pobranie aplikacji -jobs Zadania typu tweet, review, payment proof na trustpilot, bitcointalk czy tez beermoneyforum 1000-50000 blaze za zadanie *program poleceń 20% od kwoty zarobionej przez refa Dodatkowo otrzymujemy dodatkowe blaze w zakładce "Achievements" Są dwa typy osiągnieć: Resetujące się co 24h oraz permanentne Osiągnięcia dostajemy za wbity lvl, wydobyty blaze na filmikach, miningu, za wykonanie ofert Za osiągnięcia dostajemy od 500 do 750000 blaze. Wypłata instant na -Coinbase -FaucetPay -ExpressCrypto Aby wypłacić kilkamy na nasz nick i przechodzimy w zakładkę "withdraw". Po lewej stronie klikamy change i dodajemy nasz adres do wypłaty. Wybieramy crypto w którym chcemy wypłacić, wpisujemy kwotę w blaze i wybieramy formę wypłaty. Za każdy wbity lvl zwiększamy nasz dzienny limit wypłat. Za 1 poziom dostajemy 2500 blaze do limitu wypłaty. RE: Hotcryp.to - mirusek - 28-03-2021 07:01 (27-03-2021 22:11)Matoro132 napisał(a):A na screenie który wrzucileś widać że 12K blaze = 132 satoshi, wiec chyba zle te przeliczniki podales ;p RE: Hotcryp.to - Matoro132 - 28-03-2021 11:47 (28-03-2021 07:01)mirusek napisał(a): A na screenie który wrzucileś widać że 12K blaze = 132 satoshi, wiec chyba zle te przeliczniki podales ;p Faktycznie. Pomnożyłem wszystko razy 100 i wpisałem 1 blaze zamiast 100. Poprawiłem //edit kolejna wypłata Dziś w nocy testowałem mining na starym laptopie + filmiki na Musio Przez 8h wydobyłem ok 4tyś blaze na miningu - niezbyt dużo, ale wiadomo stary ledwo działający laptop. Będę testował scrypt do miningu na stronie. Dam znać jak zalicza po pewnym czasie. Z Musio ładnie wpadło bo aż 270 punktów czyli 20250 blaze. Lepiej niż na głównej stronie Hideout. Pewnie ze względu na krótkie filmiki po 2/3min Do tego 2 oferty z instalacja apek na telefon zrobiłem. edit głównego postu (osiągniecia+jobs) //edit 29.03 Dzisiaj testowałem oglądanie filmików na 3 portalach jednocześnie bo taki jest limit z tego co zauważyłem. Przy otwarciu większej ilości stron wywala błąd. Korzystałem z meal Ninja, movio i the panda. W 3 godziny zebrało się 313 punktów czyli wychodzi 23 475 blaze = 234 sat czyli 78 sat na godzinę. Nie jest tak źle. Zostawię dzisiaj strony na noc i dodam rezultat. Wypłata z dzisiaj //edit 30.03 w ciągu 7h wpadło 670 punktów. Myślę, że mogło być lepiej, ale jedna strona się zawiesiła i nie odpaliła kolejnego filmiku. 670 punktów daje 50250 blaze czyli 552 satoshi. Dalej wychodzi 78 sat na godzinę Wypłata z dzisiaj |