Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. (/Temat-Sztuka-percepcji-bukmacherstwo-na-wysokim-poziomie-170981) |
Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 06-03-2021 10:23 Witam serdecznie. Sobota, długi weekend, za oknem zbliżająca się wiosna, lecz nie jest ona tak dobra, by móc odpalać grilla i delektować się smakiem Towmore’a. W związku z powyższym, przy odrobinie wolnego czasu i chęci jakie mi towarzyszą, zakładam swój autorski temat, na forum, które bacznie obserwuje od wielu lat, i jestem pewien, że jest to odpowiednie miejsce na zobrazowanie i przedstawienie, w jaki sposób zarabiam na bukmacherce, zakładach sportowych, gamblingu, typach, czy jaką nazwę kto woli. Mój staż to odpowiednio 11 lat. Typy będę publikował z trzech dyscyplin: piłka nożna, siatkówka, koszykówka. Stawki będę podawał w rzeczywistej walucie, i za faktyczną stawkę. 500zł: jestem pewien typu w 50% 1000zł: analogicznie w 70% 1500zł: analogicznie w 90% Kursy będę podawał z bukmacherów taki jak: 1xbet, 22bet, Unibet, Pinnacle. Jestem wielkim pasjonatem tej pierwszej dyscypliny, natomiast z autopsji wiem, że jeżeli chce się ogrywać bukmachera, trzeba grać to, gdzie leży znaczne value, a nie mecze z lig, które się lubi. Bukmacherka tego mnie nauczyła i permanentnie trzymam się tej zasady. Od dwóch lat nie mogę narzekać. Paradoksalnie zarabiam 30% więcej na siatkówce niż na piłce, a o 15% więcej na koszu niż piłce. Siatkówkę i koszykówkę w znacznym stopniu plądruje na Live, tak więc te wskaźniki różnią się pod wieloma względami, natomiast w konsekwencji rachunki są proste. Jeżeli chodzi o siatkówce, to przebiegi w pewnych ligach, między pewnymi drużynami, ale i nie tylko są bardzo podobne na przestrzeni wielu lat. Z samego przebiegu meczu i z okoliczności w jakich jedna drużyna wygrała seta, czy go przegrała można wiele wydedukować. Grając Live, nie można kierować się kursami przedmeczowymi, bo jedno zaprzecza drugiemu, a wtedy jesteśmy z marszu na przegranej pozycji. A jak wielu z Was kieruje się właśnie oddsami wyznaczonymi przez oddsmakerów. Osobiście weekendami oglądam kilka/dziesiątki spotkań z siatkówki jednocześnie. Tym samym widzę co się dzieje na parkiecie i siłą predykcji wydedukować można naprawdę wiele. Już oglądając spotkanie mentalność co do spotkania i obu drużyn jest zupełnie inna, aniżeli widząc same cyferki i zastanawiając się, co tutaj zagrać. Mając mecz przed oczyma jesteśmy bliżsi zwycięstwa o 10%. W temacie na początku będę publikował tylko i wyłącznie typy przedmeczowe. Na Live będę szukał odpowiedniej alternatywy, aby każdy był w stanie je zagrać, bo leżą tam duże pieniądze. Typy będę opierał na kilku składowych: 1) własna wiedza, doświadczenie 2) przebieg sytuacji, okoliczności, realia 3) giełda, ale ta azjatycka 4) właśne źródło jednej z dyscyplin Mam nadzieje, że przekonam wiele osób do uczestniczenia w moim projekcie, a jeszcze większą satysfakcję będę miał z tego, jeżeli osoby zajmujące się innymi profesjami, przekonają się co do bukmacherki i zaczną na tym zarabiać. RE: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 06-03-2021 12:37 Siatkówką: Rosja Nizhnevartovsk - Orenburg Nizhnevartovsk -1.5 seta, handicap Stawka: 1000zł | Kurs: 1,65 | Bukmacher: Unibet RE: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 06-03-2021 19:20 (06-03-2021 12:37)Marsylia napisał(a): Siatkówką: Rosja Wynik: Nizhnevartovsk 3-1 +650zł Piłka nożna: Hiszpania Osasuna - FC Barcelona FC Barcelona wygra mecz Stawka: 1000zł | Kurs: 1,56 | Bukmacher: 1xbet FC Barcelona -1 (handicap azjatycki, w momencie kiedy FCB wygra jedną bramką jest zwrot!!) Stawka: 500zł | Kurs: 1,80 | Bukmacher: 1xbet Szału co do typu nie ma, ale widzę tutaj value. Na pozostałych bukmacherach kursy w granicach 1,45 na FCB. Takie kursy jak te wystawione przez ruskich w La Lidze są bardzo często pokrywane. Gramy i liczymy! Wasze zdrowie! RE: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 07-03-2021 11:55 (06-03-2021 19:20)Marsylia napisał(a):(06-03-2021 12:37)Marsylia napisał(a): Siatkówką: Rosja Wynik: FC Barcelona 2-0 +960zł Polska: 1 Liga GKS Tychy - Zagłębie Sosnowiec GKS Tychy +0.25 HA (handicap azjatycki) Stawka: 1000zł | Kurs: 1,75 | 1xbet Nowy sponsor. Wielkie oczekiwania. Chęć odegrania się za ostatnią porażkę 3-0. Widze tutaj spore value. Również można grać podwójną szanse na gospodarzy (1x), a także zakład bez remisu @2,10. RE: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 07-03-2021 20:34 (07-03-2021 11:55)Marsylia napisał(a):(06-03-2021 19:20)Marsylia napisał(a):(06-03-2021 12:37)Marsylia napisał(a): Siatkówką: Rosja Wynik: GKS Tychy 3-1 +750zł Oprócz podstawowego typu, grałem również pozostałe dwa handicapy, o których pisałem. Finalnie na tym typie około 1500zł czystego zysku. Jutro kolejne propozycje. Pozdrawiam! RE: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 08-03-2021 20:38 Piłka nożna: Włochy Inter - Atalanta Inter 0.0 HA (zakład bez remisu) Stawka: 1500zł | Kurs: 1,55 | 1xbet RE: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 09-03-2021 12:59 (08-03-2021 20:38)Marsylia napisał(a): Piłka nożna: Włochy Wynik: Inter 1-0 +825 zł Dzisiejszy typ zamierzam opublikować o godzinie 17, tak więc uprzednio informuje i maksymalnie kwadrans po, typ będzie opublikowany! Pozdrawiam RE: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 09-03-2021 17:42 Piłka nożna: Liga Mistrzów Juventus - FC Porto Juventus wygra Stawka: 1000zł | Kurs: 1,45 | 1xbet To jest mój typ podstawowy na dzisiejszy dzień. Drugim typem jest handicap azjatycki -1 po kursie 1,75. Ten typ gram za 500zł. Proszę nie mylić tego handicapu ze zwykłym handicapem -1.5, gdzie Juve musiałoby wygrać minimum dwoma bramkami. Tutaj przy jednobramkowej wygranej jest zwrot! Jeśli ktoś ma wątpliwości i pytania to śmiało pytać na PW! RE: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 10-03-2021 17:42 (09-03-2021 17:42)Marsylia napisał(a): Piłka nożna: Liga Mistrzów Wynik: Juventus 2-1 +450zł Siatkówka: Włochy SuperLega Perugia - Milano Perugia -2 sety (handicap azjatycki, w przypadku 3-1 zwrot) Kurs: 1,50 | Stawka: 1000zł | 1xbet Jeżeli nie macie takiego handicapu, to proponuje za więcej grać -1.5. Milano spóźnione na trening. Drużyna kilka dni temu grała mecz, kiedy to Perugia regenerowała siła, a Atanasijevic wracał do pełni sił i najprawdopodobniej wyjdzie w pierwszej szóstce. Piłka nożna: Hiszpania Atl. Madryt - Ath. Bilbao Atl. Madryt 0.0 (zakład bez remisu) Kurs: 1,55 | Stawka: 1000zł | 1xbet RE: Sztuka percepcji: bukmacherstwo na wysokim poziomie. - Marsylia - 11-03-2021 19:36 (10-03-2021 17:42)Marsylia napisał(a):(09-03-2021 17:42)Marsylia napisał(a): Piłka nożna: Liga Mistrzów Perugia 2-3 Strata -1000zł Ten mecz był paradoksem, powinien był zakończyć się 3-0. Kto oglądał ten wie o czym pisze. Za łatwo przyszło im wygrywanie swoich piłek w trzeciej odsłonię, stąd rozluźnienie i efekt jest jaki jest. Atletico 2-1 Zysk +550zł Tutaj wszystko tak jak miało być. Typ na dzisiaj. Piłka nożna: LE Olympiakos - Arsenal Olympiakos +1 HA Kurs: 1,75 | Stawka: 1000zł | 1xbet |